Showbiz

De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei. A spus-o în fața întregii lumi: „Până atunci nu mai pun poze”

schedule 24 iul. 2023, 15:53

De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei. A spus-o în fața întregii lumi: „Până atunci nu mai pun poze”
Sursa foto: Instagram Lidia Buble

Lidia Buble are un nou iubit cu care nu s-a afișat deloc în public. Având în vedere că ea nu și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor, multă lume a fost curioasă de ce procedează în felul acesta acum. Iată ce explicații le-a dat oamenilor!

Lidia Buble, despre partenerul ei de viață

Lidia Buble a devenit cunoscută în țara noastră în urmă cu mai mulți ani, încă de când a lansat prima sa piesă. Când s-a mutat pentru prima dată în Capitală, nici nu visa la viața pe care o are acum, dar se bucură că prin muncă și prin toate eforturile pe care le-a depus a ajuns unde este acum. Melodiile sale au stat mereu pe primele locuri în trending și au adunat miliaone de vizualizări pe YouTube, iar acest lucru nu poate decât să o facă să fie recunoscătoare pentru tot.

Dacă pe plan profesional a avut mereu succes, nu poate spune același lucru și despre viața personală, unde lucrurile nu au mers mereu așa cum ar fi trebuit. Ei bine, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că a fost într-o relație cu Răzvan Simion, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, dar nici faptul că s-au separat acum multă vreme. De atunci, Lidia Buble nu a mai reușit să își găsească liniștea în brațele vreunui alt bărbat.

„Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubită de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită”, a declarat Lidia Buble, conform cancan.ro.

Toate acestea până când l-a întâlnit pe Horațiu Nicolau, cu care pare că are o relație bună, dar cu care nu se afișează deloc, spre dezamăgirea fanilor care își doresc să știe totul despre ea. Multă lume a ajuns să se întrebe de ce se comportă diferit, iar vedeta a venit și cu explicații. Lidia Buble a zis clar că până în momentul în care nu o va lua cineva de soție, nu va mai posta poze cu partenerii ei de viață.

„O să fac ca tati, până acum am fost naivă și prea m-am expus și am postat de toate. «Mă fată, tu să îmi aduci în casă un bărbat când ai de gând să te măriți. Ai de gând să te măriți, bine. N-ai de gând, rupe orice legatură». Așa și eu.
Când m-o lua unul de nevastă, atunci o să mai pun poze. Până atunci nu mai pun poze. Viața asta nu știi unde te duce…. decât să se lege oamenii cu sufletul de un cuplu frumos. Nu am dus pe nimeni la tati acasă până acum. Nu au ce să caute”, a mai zis artista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---