Showbiz

De ce au fost refuzați Dan Negru și Ștefan Bănică Jr. de Asia Express: „E un nume mare, nu se va...”

schedule 22 ian. 2024, 08:15

De ce au fost refuzați  Dan Negru și Ștefan Bănică Jr. de Asia Express: „E un nume mare, nu se va...”
Sursa foto: Instagram Dan Negru & Stefan Banica

Dan Negru și Ștefan Bănică Jr. au fost refuzați de Asia Express, dar nu fără explicații. Iată de ce nu au fost luate în calcul cele două vedete!

Dan Negru și Ștefan Bănică, refuzați de Asia Express

Asia Express s-a transformat între timp în America Express, fiind una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la noi din țară. Aceasta este prezentată de către Irina Fodor, dar puțini sunt cei care știu că pe masa producătorilor au stat, la început, mai multe propuneri, printre care s-au aflat Dan Negru și Ștefan Bănică Jr.

Olandezii, cei care au și adus acest format în România, au refuzat din start ideea ca Dan Negru să fie prezentatorul acestui format, dar nu înainte de a da câteva explicații în acest sens. Ei au argumentat că au nevoie de o persoană simplă, care să nu capteze atenția celor din fața micilor ecrane, tocmai pentru că formatul emisiunii are la bază intrigi și multe altele pe care ei ar trebui să le urmărească, de fapt, ci nu să stea cu ochii pe prezentator.

”Încercați să puneți un om simplu, care să nu capteze atenția telespectatorilor, pentru că emisiunea este bazată pe intrigi și multe altele, alea trebuie să fie urmărite, nu vedeta Dan Negru!”, au zis ei, conform cancan.ro.

Nici Ștefan Bănică Jr. nu a avut prea mult succes, deoarece și în cazul său s-a pus problema faptului că fiind o persoană cunoscută și iubită în țara noastră, nu va face altceva decât să încerce să își protejeze imaginea, ceea ce nu i-ar fi ajutat deloc. Fiind un nume mare, din punctul lor de vedere, nu s-ar fi implicat pe cât ar fi fost necesar.

”Vedetele își protejează imaginea, se protejează pe ele cu totul, nu se vor implica total, așa cum va face un om simplu sau, să zicem, cineva cunoscut în lumea showbizului, dar nu așa celebru. Bănică e un nume mare, nu se va implica așa cum trebuie”, au afirmat cei de la Antena 1, potrivit sursei citate anterior.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---