Showbiz

Vica Blochina, plângere penală împotriva Oanei Roman. Cum s-a ajuns aici: „Să meargă ea la tribunal să scoată bani din buzunar”

schedule 01 dec. 2023, 10:43

Vica Blochina, plângere penală împotriva Oanei Roman. Cum s-a ajuns aici: „Să meargă ea la tribunal să scoată bani din buzunar”
Sursa foto: Instagram Vica Blochina

Vica Blochina a decis să facă o plângere penală împotriva Oanei Roman dintr-un anumit motiv. Cum s-a ajuns aici și ce a declarat blondina despre întreaga situație.

Vica Blochina, plângere penală împotriva Oanei Roman

Scandalul dintre Vica Blochina și Oana Roman continuă. Acestea erau cele mai bune prietene în trecut, ieșeau împreună, petreceau timp de calitate una în compania celeilalte și chiar se ajutau la nevoie. De asemenea, au fost multe momente în care s-au postat împreună și au dat de înțeles că relația lor de prietenie era una specială doar că, din nefericire, nu a durat pentru prea mult timp.

Ambele și-a adus acuzații dure în mediul online, unde mii de oameni stau cu ochii pe ele zilnic, au refuzat să își mai vorbească și la momentul respectiv nimic nu a înțeles exact de ce s-a ajuns într-o asemenea situație. Mai apoi, fiecare dintre ele și-a spus partea de poveste, iar declarațiile pe care fosta amantă a lui Piți le-a făcut recent au lăsat mască multă lume.

Ei bine, vedeta a decis să o cheme pe fosta sa bună prietenă, Oana Roman, în instanță pentru a da socoteală. Blondina și-a propus să îi facă o plângere penală, deoarece s-a folosit de banii său de pe card, după ce chiar ea i l-a dat, fără a-i mai înapoia, Vica Blochina nu are de gând să o ierte și a spus că are și dovezi în acest caz, iar tot ceea ce trebuie să facă este să vadă care este suma pe care i-a luat-o în total din cont.

Cel mai tare a enervat-o când rivala sa a spus că o va în judecată, când din punctul ei de vedere lucrurile ar trebui să stea invers, Oana Roman fiind cea care a folosit sume de mari imense de pe cardul ei, fără a le da înapoi. Nu se știe unde seva ajunge, dar cert este că Vica Blochina nu vrea să o lase să scape nepedepsită.

„Îi fac plângere penală pentru că mi-a tras banii fraudulos de pe card când i-am dat cardul meu. Şi eu am dovezi pentru ce spun. S-a întâmplat în 2020 pentru că nu avea bani să îşi plătească datoriile. Trebuie să mă uit exact la suma pentru că nu ştiu. Mi s-au retras bani lunar de pe card de către contactele ei. Nu mi-a dat nimic înapoi. Pentru ce să mă dea ea în judecată? Sună bine ce zice ea. Dar să meargă ea la tribunal să scoată bani din buzunar să isi plătească timbrul și vorbim apoi”, a declarat Vica Blochina, pentru playtech.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---