Showbiz

Vica Blochina, declarații despre Survivor România. Ce a spus fosta Faimoasă despre această experiență

schedule 10 feb. 2023, 10:19

Vica Blochina, declarații despre Survivor România. Ce a spus fosta Faimoasă despre această experiență
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

În urmă cu câteva zile, Vica Blochina a fost eliminată din cadrul emisiunii Survivor România. Aceasta a fost nominalizată de către colegii ei, nu a primit susținere din partea celor de acasă și astfel a ajuns în situația de față. Odată ajunsă acasă, a oferit mai multe declarații despre tot ceea ce a trăit acolo, fiindu-i mult mai greu decât ar fi crezut vreodată.

Vica Blocina, despre competiția Survivor România

Vica Blochina a vorbit, într-un interviu pe care l-a acordat la scurt timp după eliminarea de la Survivor România, despre cum a fost întreaga experiență pentru ea, dar a explicat și cum a ajuns să accepte să își dorească să plece în Republica Dominicană. Fosta Faimoasă a recunoscut că a fost vorba despre o ambiție personală să participe la cel mai mare și cel mai greu show de supraviețuire din lume, din toate punctelele. Din punctul său de vedere, cel mai greu este să stai cu oamenii pe care nu îi cunoști și să formezi o echipă cu aceștia. Speră că a reușit să fie un exemplu pentru multe femei care au urmărit-o și care au trecut de vârsta de 40 de ani.

„ A fost o ambiție pentru mine să particip la cel mai mare show din lume. Este cel mai greu show, este vorba de supraviețuire, din toate punctele de vedere. Trebuie să supraviețuiești în junglă, cu oamenii pe care nu-i cunoști și să suporți caracterele tuturor, iar ceilalți să te suporte pe tine. E joc în echipă, dar și joc individual. Contează foarte mult câte puncte aduci. Îmi cunosc limitele și asta a fost miza mea, miza pe care am jucat-o: 4 săptămâni.
Mi-am dovedit că se poate, dar mai mult de atât nu se mai putea, era prea mult. Sper că am fost un exemplu pentru multe femei care s-au uitat la mine, femei peste 40 de ani. Am primit foarte multe mesaje, dar este o experiență de nerepetat pentru mine. A fost prea dură, mult prea dură pentru mine și pentru ceea ce sunt eu.”, a declarat Vica Blochina, pentru fanatik.ro.


Reacțiile oamenilor, după eliminarea sa din concurs au luat-o prin surprindere. Fosta concurentă a emisiunii de la Pro TV este copleșită de emoțiii, de fiecare dată când cei din jur o felicită pentru parcursul său în competiție, pentru că nu se aștepta ca Survivor să aibă un impact emoțional atât de mare, de parcă s-ar fi întors din război la normalitate.

„Eu sunt super copleșită de emoție, de tot ce mi se întâmplă de când am venit. Câte felicitări am primit de la oamenii dragi, de la familie, copil, prieteni… Nu știam că o să aibă un așa mare impact acest Survivor România. Eram obișnuită de la alte proiecte să ajung acasă. Nu credeam să aibă un impact emoțional așa mare. Zici că m-am întors din război, din olimpiadă. Prietenii mei m-au susținut, e ceva incredibil ce se întâmplă cu mine în viață. Nu am intrat încă în normalitate. Nu am început munca, nu pot să dorm. Adorm târziu, din cauza fusului orar, mă trezesc târziu. Emoțiile sunt copleșitoare. În primele zile când am ieșit din competiție, eram bipolară. Ba plângeam, ba râdeam. E copleșitor ce mi se întâmplă acum.”, a mai zis fosta Faimoasă, pentru sursa citată.

Mai mult de atât, Vica Blochina a vorbit și despre reacția pe care a avut-o, în momentul în care a văzut cât de rău a arătat în emisiune. Concurenții nu aveau nici măcar o oglindă în care să se privească sau alte lucruri de îngrijire personală, iar asta a afectat-o mai ales că este o femeie căreia îi place să se îngrijească și să arate bine. Nu ar mai repeta această experiență.

„Noi nu am avut oglindă la Survivor. Tu nu știi cum arăți. Îmi făceam un coc, nu aveam cu ce să perii părul. Toate fetele îmi ziceau că nu știu cum fac eu să arate bine mereu părul meu. Când am venit de la Survivor și am văzut imaginile, m-am speriat, sincer spun. Eu nu sunt chiar așa nasoală. Nu sunt vreo superbitate, dar atunci când m-am văzut în lumina aia, m-am speriat.
Pe de altă parte, mi se pare că a fost foarte mișto, mi-am asumat asta. Eu sunt o femeie cochetă și îmi place să arăt bine. Nu aș mai repeta experiența asta. Îmi pare rău că nu am avut o oglindă, să pun măcar un rimel sau un creion. Am fost foarte arsă de soare, am făcut o alergie puternică la față. Eram umflată, la față, sub ochi, cu buzele pline de bube. Eram mușcată de insecte, dar ăsta e Survivor. Eu sunt mândră de mine în fiecare ipostază. Nu am fost foarte fericită, când m-am văzut, m-am speriat!”,
a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---