Showbiz

Ce lecție de viață a învățat Vica Blochina de la fiul ei: „Mă stresez foarte mult”

schedule 01 iun. 2023, 13:42

Ce lecție de viață a învățat Vica Blochina de la fiul ei: „Mă stresez foarte mult”
Sursa foto: Instagram Vica Blochina

Vica Blochina își iubește fiul la nebunie, iar ea l-a crescut singură până la vârsta de 14 ani, iar în tot acest timp a învățat pe lângă altele și o lecție foarte importantă de la acesta. Iată ce a povestit fosta amantă a lui Victor Pițurcă!

Vica Blochina, despre lecția de viață pe care i-a dat-o Edan

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă, timp de aproape 16 ani, iar în perioada aceea, vedeta a rămas însărcinată și deși fostul selecționer nu a fost de acord să îl păstreze, ea a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-l aduce pe lume și pentru a-l crește așa cum se cuvine. Balerina a renunțat la orice a fost nevoie pentru ca lui să îi fie bine, iar până la vârsta de 14 ani l-a crescut de una singură, iar când Edan a decis să se mute la tatăl lui, ea nu a fost de acord neapărat, deoarece i se părea mult prea devreme.

Pe de altă parte, consideră că a venit vremea ca și tatăl lui să îl crească. Nu se simte singură, dar are zile în care îi simte lipsa. În plus, vedeta a povestit într-un interviu care este cea mai importantă lecție pe care a primit-o de la Edan fiind vorba despre una despre sinceritate și inteligență. De la el și de la alți copii a învățat să treacă mai ușor peste orice obstacol în viața sa și să nu mai ia lucrurile în serios cum se întâmpla înainte.

Așadar, ori de câte ori are o perioadă mai grea sau se stresează foarte mult, încearcă să se pună cumva în locul copilului ei și să acționeze din perspectiva lui, iar brusc toate lucrurile devin mai ușoare. I-a luat ceva timp să înțeleagă toate aceste lucruri, dar se bucură că acum este capabilă de asta.

"Copiii ne dau lecții în fiecare zi! Cred că pentru mine lecția venit de la copii în general este o lecție despre inteligență și despre sinceritate. Întotdeauna când am o perioadă mai grea sau mă stresez foarte mult, încerc să mă pun cumva în locul copilului și să văd cum ar face copilul meu dacă ar fi în situația respectivă ca să trec mai ușor. Mi se pare că el și toți copiii în general trec peste orice obstacol, peste orice chestie. Nu iau lucrurile așa în serios, nu se ancorează în probleme așa că mă gândesc ce ar face ei într-o situație", a declarat Vica Blochina, pentru WOWNews.

De curând, ea a fost invitată într-o emisiune în care a vorbit despre singurul bărbat care i-a marcat viața și pe care l-a iubit și anume Victor Pițurcă, pentru a cărui iubire a plătit un preț enorm și încă o face. Vedeta i-a fost amantă timp de 16 ani și a recunoscut că nu și-ar cere scuze în fața soției sale, pentru că era un copil care s-a lăsat purtat de val, neavând nicio vină.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9715 RON
-0.00080
USD
USD: 4.5614 RON
0.00310
GBP
GBP: 5.8088 RON
0.01240
HUF
HUF: 1.2606 RON
0.00220
BGN
BGN: 2.5419 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1628 RON
0.00210
Convertor valutar

Rezultat: ---