Showbiz

Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat, înainte de a urca la volan: „Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ”

schedule 07 nov. 2023, 11:34

Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat, înainte de a urca la volan și a transmis un mesaj în care a spus, printre altele, faptul că regretă enorm că a dat un exemplu negativ.

Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat

În urmă cu doar câteva zile, Dorian Popa a fost oprit de oamenii legii și supus unui test cu un Drugtest, care a ieșit pozitiv și din cauza căruia acesta a fost dus la spital, pentru recoltarea unor probe biologice. Rezultatele testului cu pricina nu au încetat să apară și chiar dacă el a negat că ar fi consumat subtanțe interzise, înainte de a se urca la volan, lucrurile nu au stat deloc așa.

În urma rezultatelor pozitive, Dorian Popa a decis să posteze un video pe canalul lui de YouTube, în care a vorbit despre cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în viața sa, în noaptea în care conducea în halat și în lenjerie intimă, prin Domnești. Vloggerul a recunoscut că a consumat droguri și și-a cerut scuze în fața oamenilor care îl urmăresc și care îl apreciază, spunându-le că a fost un exemplu negativ pentru ei.

"În primul și-n primul rând, vreau să-mi cer scuze toturor celor care mă urmăresc, tuturor celor care își încep diminețile cu vloggurile mele. Am greșit, indiscutabil! La vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante", a declarat Dorian Popa, în vlogul postat astăzi.

De asemenea, el a zis că nu vrea să se scuze neapărat, ci mai degrabă să explice tot ceea ce i s-a întâmplat, pentru că din punctul lui de vedere este un om asumat și știe că urmează să suporte consecințele faptelor sale.

"Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și, prin ceea ce urmează, vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Mare atenție, nu mă scuz! Îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Nu sunt aici să mă scuz!
Recunosc, am consumat cannabis. Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret. Îl regret mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile după ce ai consumat. Procesul meu idiot de gândire, în momentul ăla, a fost că aveam o plecare din țară pentru filmără, programată de mult, nu voiam să conduc. Uite așa am făcut greșeala asta tâmpită", a mai zis el.

La final, artistul a zis că minutele în care a așteptat rezultatul testului au fost cele mai lungi și grele din viața sa și că, după toată această experiență neplăcută, nu vrea să mai treacă prin așa ceva niciodată, pentru că și-a învățat lecția.

 "Ieșisem din duș, am tras un halat pe mine imediat. Nici nu m-am uscat pe păr pentru că știam că mă întorc în cinci minute și, ca retardatul, m-am urcat în mașină și am plecat până la magazin. La scurt timp după ce am ieșit din garaj, am fost oprit de un echipaj de poliție.
Acele 10 minute au fost cele mai lungi din viața mea, minutele în care mi-am învățat lecția. Indiferent de rezultat, pozitiv sau negativ, nu îmi mai doresc să trec prin așa ceva dintr-o greșeală stupidă. Nu merită. În momentele în care acele 10 minute au trecut, rezultatul a fost că în saliva mea există urme de canabis. Trebuie să vă recunosc, într-o notă ușor amuzantă, că și polițiștii au fost surprinși de rezultat și mi-au spus că se așteptau, dacă e să ies pozitiv la ceva, să fie cocaină, probabil pentru că sunt o fire mai energică", a adăugat Dorian Popa.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---