Showbiz

Dorian Popa a trecut prin clipe de coșmar după ce s-a operat la picior: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu”

schedule 05 oct. 2023, 09:37

Dorian Popa a trecut prin clipe de coșmar după ce s-a operat la picior: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu”
Sursa foto: YouTube Dorian Popa

Dorian Popa a trecut prin clipe de coșmar după ce s-a operat la picior și îi este recunoscător lui Dumnezeu, pentru faptul că a reușit să depășească acel moment greu din viața sa.

Dorian Popa, despre operația la picior

Dorian Popa duce o viață la care mulți nici măcar nu au curajul să viseze. Vloggerul a muncit din greu pentru tot ceea ce are acum și vorbește des în interviurile sale despre eforturile pe care le-a depus. Nu a avut mereu bani, iar acest lucru l-a ambiționat să facă din ce în ce mai mulți și să își cumpere tot ceea ce nu a putut avea în trecut, dar asta nu înseamnă că nu are și el probleme care orice, pe care nu le ține niciodată departe de ochii curioșilor.

Viața acestuia este postată pe internet în fiecare zi, iar fanii află toate lucrurile pe care le face direct din vlogurile sale și așa s-a întâmplat și în momentul în care s-a accidentat la picior și a fost nevoit să se opereze. Artistului nu i-a fost deloc ușor la vremea aceea, dar a avut noroc că i-au fost alături oameni dragi lui, dar și cei mai buni medici care l-au operat și care i-au făcut recuperarea mult mai ușoară.

Din punctul său de vedere, de acel accident ar fi putut să aibă parte oricine indiferent de statulul social, cel mai important fiind ca într-o asemenea situație să se păstreze calmul și să se țină fruntea sus. Dorian Popa a mers înainte și a muncit, în ciuda problemelor de sănătate, fiindu-i recunoscător lui Dumnezeu pentru faptul că a reușit să treacă peste acest episod dur, mai ales că nu era pentru prima dată când își rupea piciorul, după cum chiar el a povestit în cadrul unui interviiu.

Sănătatea este pe primul loc și în cazul lui, dar faptul că din când în când are și el probleme, nu îl face să renunțe la acvitatea sa și nici la proiecte.

„Accidentele se întâmplă. Important este să ne păstrăm calmul, să ținem pieptul înainte și fruntea sus întotdeauna și să mergem înainte. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să trec peste acest episod și de această dată alături de doctorul și bunul meu prieten, doctorul Ion Bogdan Codorean și preparatorul fizic de la Steaua, Ovidiu Kurti, care de fiecare dată au grijă să mă recuperez mai repede și să trec peste momentele acestea nasoale. Pentru că, trebuie să recunosc, este al doilea picior rupt. Mi-am propus să trec peste toate, cât mai repede și cu zâmbetul pe buze.”, a declarat Dorian Popa, pentru viva.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---