Showbiz

Dorian Popa a renunțat la vicii. A postat dovada în mediul online: „Cu Dumnezeu înainte, asumat”

schedule 09 dec. 2023, 12:11

Dorian Popa a renunțat la vicii. A postat dovada în mediul online: „Cu Dumnezeu înainte, asumat”
Sursa foto: Instagram Dorian Popa

Dorian Popa a renunțat la vicii și a postat dovada în mediul online. Acesta a învățat multe lucruri, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan.

Dorian Popa a renunțat la vicii și a postat dovada

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa a fost prins sub influența subastanțelor interzise la volan, în luna octombrie a acestui an. Până la venirea rezultatelor analizelor de sânge, vloggerul a preferat să păstreze tăcerea, iar imediat după a postat un video pe canalul lui de YouTube, unde a vorbit despre cele întâmplate și unde a precizat încă de la bun început că intenția lui nu a fost aceea de a-și cere scuze.

Artistul le-a povestit oamenilor că într-adevăr a consumat substanțe interzise, pentru că simțea nevoia să se mai relaxeze și să uite de problemele din viața personală cu care ajunsese să se confrunte, după separarea de fosta sa parteneră. Un lucru pe care l-a mai precizat a fost acela că nu s-a întâmplat în ziua în care a fost prins, ci înainte, doar că substanța i-a rămas în sânge, singura lui greșeală fiind că a urcat la volanul mașinii.

Ei bine, toate consecințele pe care le are de suportat și toate criticile primite în mediul online l-au făcut să se gândească serios la cele întâmplate și, de asemenea, să facă mai multe schimbări în viața lui. Recent, el a postat dovada faptului că a renunțat de tot la consumul de droguri alături de un mesaj prin care a dorit să le transmită oamenilor care stau cu ochii pe el că este un om asumat, care merge înainte orice ar fi.

Sursa foto (c): Dorian Popa/Instagram

”În viață, unii aleg să se bată cu pumnii, alții aleg să se bată cu mintea. Parcă aș alege varianta a doua, zic. Cu Dumnezeu înainte, asumat și conștientizându-ne greșelile”, a transmis Dorian Popa, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---