Showbiz

Dorian Popa, decis să construiască un cartier de blocuri. Vloggerul vrea să dea lovitura: „Am luat un număr de pe Prelungirea Ghencea”

schedule 23 mar. 2023, 14:01

Dorian Popa, decis să construiască un cartier de blocuri. Vloggerul vrea să dea lovitura: „Am luat un număr de pe Prelungirea Ghencea”
Sursa foto: YouTube Dorian Popa

Dorian Popa are de gând să se extindă în domeniul imobiliar, iar recent le-a făcut fanilor lui câteva dezvăluiri despre planurile de viitor pe care le are în acest sens. Vloggerul s-a gândit că i-ar prinde foarte bine să construiască un cartier de blocuri și deja face primii pași în acea direcția respectivă.

Dorian Popa vrea să dea lovitura în imobiliare

Dorian Popa nu are și nu a avut niciodată secrete față de fanii lui de pe YouTube cărora le datorează totul, pentru că în lipsa lor el nu ar fi ajuns niciodată atât de sus pe cât este acum. Artistul îi respectă foarte mult și își pune sufletul pe tavă în fața lor de fiecare dată, iar de curând le-a vorbit despre planurile sale de viitor în ceea ce privește domeniul imobiliar, ba chiar a sunat să verifice care sunt prețurile în Prelungirea Ghencea de față cu admiratorii ei.

Artistul a fost extrem de curios să vadă cu cât se vinde terenyl respectiv, care avea 10.000 m² și de care este foarte interesat, deoarece pe viitor vrea să ia în calcul să facă un cartier de blocuri, ceea ce ar duce în mod evident la extinderea Hâtz Residence și consideră că trebuie să tatoneze terenul, încă de când pare un vis irealizabil. Admiratorii lui știu despre că el că reușește să facă tot ceea ce își propune și au mare încredere că va reuși și de data aceasta să își îndeplinească visul.

„Am luat un număr de pe Prelungirea Ghencea, de la un teren de 10.000 mp. Sunt curios cât e m² și, dacă tot suntem în vlog, să aflăm și noi cu voi, și voi cu noi Alo, sărut mâna! Aveți numărul pe un anunț cu un teren de vânzare 10.000 m² pe Prelungirea Ghencea. Ce preț are m², evident, la toată suprafața. 2 milioane jumătate. Bine, mulțumesc! Trebuie să recunosc că ieri, când vorbeam în mașină de teren, am zis că e 230 m², deci am fost pe aproape.
Eu zic că la ce se întâmplă în ziua de azi pe piață, dacă te duci cu 2 milioane deja discuți bine, unii dintre noi, mai afaceriști decât mine, ar spune chiar 1 milion jumătate. În fine, ne gândim, pe viitor și la un cartier de bloculețe Hâtz Residence, de ce nu? Așa trebuie să tatonăm, încă de când pare un vis irealizabil.”, a povestit Dorian Popa, pe canalui lui de YouTube.

Dorian Popa a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum, iar oamenii care îl urmăresc încă de pe la începuturile carierei sale îl apreciază enorm pentru toate eforturile pe care le-a depus. Deși i s-au întâmplat multe lucruri frumoase de la începutul anului și până acum, nu toate i-au mers atât de bine pe cât s-ar fi așteptat, acesta suferind chiar și o intervenție la picior, după ce a căzut pe gheață.

„Planul meu pentru 2023 este următorul încep să mă apropii de finalul căsuțelor, motiv pentru care văd că și interesul începe să fie mai crescut, interesul clienților, deși nu ne ascundem după deget. M-au sunat o groază de dezvoltatori imobiliari. Mi-au spus că este o perioadă proastă pentru imobiliare, din punct de vedere al vânzărilor”, le-a mai zis el fanilor.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---