Showbiz

Dorian Popa nu se uită la bani. Cât a scos din buzunar pentru piscina din curtea casei sale: „Muncă tată”

schedule 05 mai 2023, 13:09

Dorian Popa nu se uită la bani. Cât a scos din buzunar pentru piscina din curtea casei sale: „Muncă tată”
Sursa foto: YouTube Dorian Popa

Dorian Popa nu se uită deloc la bani, când vine vorba de mofturile sale. Vara aceasta, își dorește ca piscina din curtea casei sale să fie pusă la punct și să se bucure din plin de ea, motiv pentru care a scos din buzunar o sumă uriașă. Iată cât a plătit pentru ca totul să fie după bunul plac!

Dorian Popa, mii de euro pentru piscina din curtea casei sale

În urmă cu câțiva ani, Dorian Popa a început să își cosntruiască locuința visurilor sale, iar de fiecare dată și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat pe șantier. Vlogurile sale au adunat milioane de vizualizări, iar asta l-a determinat să meargă mai departe cu tipul acesta de conținut foarte apreciat de fanii săi. Ei bine, chiar și acum face genul acesta de filmări pe care oamenii le urmăresc cu mare interes.

Tot pe unul dintre vlogurile sale, le-a vorbit fanilor lui și despre piscina pe care și-a dorit-o și la care mai are o vreme de muncit, pentru că se apropie vara și pentru că vrea ca totul să fie pus la punct. Artistul a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă uriașă de bani, dar când vine vorba despre mofturile sale, pentru el nu contează cât de mult este nevoie să plătească. Astfel, el a plătit în jur de 63-65 de miu de euro, deiarece și-a cumpărat chiar și o pombă de căldură, pe motiv că își dorește ca aceasta să aibă undeva la 400 de grade. În ceea ce privește consumul, nu se teme, tocmai pentru că a investit în niște panouri solare.

Trebuie să recunosc că am plătit-o deja pentru că nu am mai suportat. Am zis că dacă tot am făcut piscina asta, am băgat atâți bani în ea, a fost 63-65 de mii de euro a costat. Am cumpărat pompa de căldură, e acolo lângă bananierul acela. Vreau ca vara aceasta piscina să aibă 400 de grade Celsius. Nu este vorba de consum, asta pentru că avem panouri solare acum.”, le-a zis Dorian Popa, fanilor lui de pe YouTube.

Întrebat care este secretul succesului, având în vedere că el are din plin, acesta a zis că totul stă doar în muncă, dar și în bunătate și credința în Dunmnezeu, deoarece în lipsa lor nimic nu poate fi dus la final. Cei care îl urmăresc încă de pe la începuturile carierei sale se bucură că a reușit să facă toate aceste lucruri, că este fericit și împlinit cu viața pe care o are, dar îi urmăresc și activitatea zi de zi.

”Muncă tată, credință în Dumnezeu și bunătate. Matei 5:5, ferice de cei buni, căci ei vor moșteni pământul.”, a mai zis el, pe contul de TikTok.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---