Showbiz

Ilinca Vandici, sfat pentru Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan: „Asta e cel mai important”

schedule 12 nov. 2023, 10:17

Ilinca Vandici, sfat pentru Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan: „Asta e cel mai important”
Sursa foto: Instagram Ilinca Vandici

Ilinca Vandici i-a dat un sfat lui Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan, într-unul dintre interviurile sale. Nu au apucat să discute el, dar urmează să o facă.

Ce sfat i-a dat Ilinca Vandici lui Dorian Popa

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa a fost oprit de către oamenii legii, supus unui test cu un Drug Test care a ieșit pozitiv și nici faptul că, după două săptămâni, a postat un video în care și-a recunoscut fapta. Mai multe persoane publice și-au dat cu părerea despre cele întâmplate, iar Ilinca Vandici a fost și ea rugată să discute pe marginea acestui subiect sensibil.

Prezentatoarea de la Kanal D l-a avut invitat, cu ceva vreme înainte de această întâmplare nefericită, în podcast-ul pe care îl moderează ăe YouTube. În cadrul filmării respective, cei doi au purtat o discuție interesantă pe marginea mai multor teme de interes pentru toată lumea, dar mai ales pentru fanii vloggerului.

Întrebată dacă a reușit să discute cu artistul, după ce a fost prins drogat la volan, Ilinca Vandici a recunoscut că încă nu s-a întâmplat lucrul acesta, dar că va face asta, după ce va vedea răspunsul pe care el l-a postat pe YouTube, în urma rezultatelor analizelor. De asemenea, ea i-a oferit și un sfat lui Dorian Popa, din punctul ei de vedere fiind cel mai important ca el să petreacă mai mult timp singur, pentru a se putea gândi la ceea ce a făcut și pentru a se liniști.

 ”Nu, n-am apucat să fac asta (nr. sa discute cu el), pentru că e important să aibă loc și spațiu. Să fie el cu el, cred că asta e cel mai important, urmează să fac și asta, mai ales că am văzut că a și postat un răspuns. N-am apucat să-l văd, dar după ce voi vedea și răspunsul, atunci probabil voi considera că e un moment bun!”, a declarat Ilinca Vandici, pentru cancan.ro.

În același interviu, ea a vorbit și despre fiul ei pe care vrea să îl învețe, în primul și în primul rând, să fie om și să crească sănătos. În plus, își dorește ca el să fie capabil să ia propriile decizii, să își trăiască viața așa cum trebuie și să fie independent.

”Îmi doresc foarte tare să-l învăț să fie om și să crească sănătos. Îmi doresc foarte tare să-l învăț să-și ia propriile decizii, să-și trăiască viața pe care el vrea să și-o trăiască, nu pe care vreau eu să și-o trăiască. Îmi doresc foarte tare să fie independent, să se bucure, să găsească super multă fericire și entuziasm în absolut tot ce face în fiecare zi. Cam acolo cred că se oprește treaba mea, în rest ține de el.”, a mai zis prezentatoarea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---