Showbiz

Cum a cunoscut-o Ioana, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” pe Raluca Bădulescu: „Am așa o slăbiciune”

schedule 20 iun. 2023, 09:12

Cum a cunoscut-o Ioana, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” pe Raluca Bădulescu: „Am așa o slăbiciune”
Sursa foto: YouTube Kanal D2

Ioana a fost eliminată din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, în cea mai recentă gală eliminatorie, iar înainte de a pleca, a povestit cum și unde a cunoscut-o pe Raluca Bădulescu. Mai apoi, a spus și de când îl știe pe Alex Abagiu. Ce a mai povestit!

Ioana, despre momentul în care a cunoscut-o pe Raluca Bădulescu

Ioana este una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!” care a fost eliminată de curând din competiție. Ultima sa săptămână din concurs nu a fost deloc una bună, ea nereușind să ia nici măcar o steluță pentru ținutele pe care le-a prezentat în platou. Nu doar că nu a fost pe placul celor de acasă, dar nu a reușit să le ajungă la inimă nici măcar celor din fața micilor ecrane, pentru că a obținut foarte puține voturi, motiv care a și dus la eliminarea sa, Andreea și Georgiana fiins salvate de votul publicului.

Înainte de a-și lua la revedere de la jurați, de la colegele sale, dar și de la Ilinca Vandici, Ioana a povestit cum a ajuns să o cunoască pe Raluca Bădulescu. Ei bine, o știe încă de pe vremea când prezenta pentru Cătălin Botezatu. Nu era casting pe care să nu îl ia, se afla la Brașov, iar jurata de la „Bravo, ai stil!” era și ea prezentă la evenimentele respective, dar în mod clar clar ea nu știa cine este cea care câțiva ani mai târziu a devenit concurentă în emisiunea de la Kanal D2, unde mii de tinere visează să ajungă.

Pe Alex Abagiu îl știe, încă de pe vremea când era în liceu, dintr-o emisiune în care unor persoane li se făceau transformări radicale, iar el era pe partea de make-up.

"Pe Raluca o știu de când prezentam pe vremuri pentru Cătălin Botezatu. Eu eram la Brașov și nu exista prezentare de modă la care eu să nu iau castingurile pentru el. Raluca venea și ea la prezentările lui de modă, evident ea nu mă știa pe mine, nu mă reține de atunci, dar cumva am așa o slăbiciune să zicem. De fapt, pe Alex îl știu de când eram în liceu și era o emisiune în care se făceau niște transformări așa radicale, iar el era pe partea de make-up", a declarat Ioana, conform wowbiz.ro.

Ioana a mai vorbit și despre stările prin care trecea, când a intrat în emisiune, din cauza locului de muncă mult prea solicintant. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat în viața și a reușit să treacă peste momentele grele.

"Inițial, în momentul în care m-am înscris la casting, eu lucram și aveam un job super solicitant. Eram în burnout de câteva luni bune și am simțit nevoia să schimb puțin ceva, să mă detașez un pic de muncă, deși urma să continui și cu munca, doar că aș fi făcut totul în paralel. Între timp, pe partea de muncă lucrurile s-au schimbat. Lucram în e-commerce, există în continuare platforma(...) Fiind Gemeni putem spune că am doi oameni în mine. Chestia asta se simte și când trebuie să iau o decizie. La fel și cu hainele, uneori mă îmbrac foarte elegante, alteori stilul este diferit", a mai zis Ioana.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---