Showbiz

Cum a cunoscut-o Culiță Sterp pe Daniela. Cei doi au o poveste impresionantă: „Nu aveam curaj nici măcar să o pup”

schedule 22 ian. 2024, 10:37

Cum a cunoscut-o Culiță Sterp pe Daniela. Cei doi au o poveste impresionantă: „Nu aveam curaj nici măcar să o pup”
Sursa foto: Instagram Culita Sterp

Culiță Sterp a povestit cum a cunoscut-o pe actuala sa parteneră de viață, Daniela Iliescu. Aceștia au poveste impresionantă.

Cum s-au cunoscut Culiță Sterp și Daniela

Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează, fără niciun fel de îndoială, unul dintre cele mai urmărite cupluri de la noi din țară. De asemenea, familia pe care ei o formează reprezintă un model pentru mulți dintre urmăritorii lor de pe rețelele sociale, iar recent cunoscut cântăreț de manele a acordat un interviu în care a vorbit despre frumoasa lor poveste de iubire.

Artistul a dezvăluit că a cunoscut-o pe mama copilului său pe vremea când erau în liceu, fiind în aceeași clasă câțiva ani la rând. Mai apoi, destinul i-a separat, ea fiind nevoită să plece în America pentru câteva luni, timp în care el a stat în țară. După toate acestea, destinele lor s-au unit, au luat totul treptat, iar la primele întâlniri, Culiță Sterp a recunoscut că nici măcar nu a avut curajul să o pupe.

„La noi a fost așa o chestie tare. Ne știm de atâta timp, am fost la liceu în aceeași clasă atâția ani de zile, după care ne-a despărțit destinul... pentru că ea a fost plecată în America, eu în țară. Și când a venit, Dumnezeu a vrut și ne-a unit destinele. Fiți curajoși, bărbaților, dacă va place de o femeie! La noi a fost o relație luată treptat. Ne întâlneam de multe ori, dar nu aveam curaj nici măcar să o pup.”, a declarat Culiță Sterp, pentru XNS.

Daniela Iliescu s-a lăsat cucerită cu greu, dar în cele din urmă a accceptat să îi dea o șansă și se bucură de acest lucru, pentru că acum o familie frumoasă și un copil pe care îl iubesc enorm și de creșterea căruia se ocupă împreună.

Ne-am mai întâlnit după ce am venit eu în țară, în 2019, m-a chemat să am întâlnesc cu el și am refuzat. După ce ne-am reîntâlnit, la un an distanță, am început să ne întâlnim mai des și mi-am dat seama că s-a schimbat.”, a povestit Daniela Iliescu la rândul ei.

Culiță Sterp nu a negat nici faptul că își dorește să devină din nou tată, ba chiar a spus că au încercat lucrul acesta, dar a preferat să nu dea mai multe detalii.

„Sunt mândru și bucuros că o am lângă mine și sper că în continuare să o am lângă mine. Eu vreau să se mărească familia. Noi încercăm, dar nu anunțăm nimic deocamdată.”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---