Showbiz

Oana Moșneagu, cerută în căsătorie după doi ani de relație. Primele declarații: „Să ne iubim în fiecare zi”

schedule 14 aug. 2023, 09:57

Oana Moșneagu, cerută în căsătorie după doi ani de relație. Primele declarații: „Să ne iubim în fiecare zi”
Sursa foto: Instagram Vlad Gherman

Oana Moșneagu a fost cerută în căsătorie după doi ani de relație. Vedeta a postat primele imagini cu inelul de logodnă pe care partenerul ei de viață, Vlad Gherman, i l-a oferit și a vorbit despre acest moment important din viața lor. Iată ce a povestit îndrăgita actriță!

Oana Moșneagu a fost cerută în căsătorie după doi ani de relație

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au parte de o poveste de iubire care durează de doi ani și care le-a schimbat viețile în totalitate. Cei doi au început să formeze un cuplu la scurt timp după ce actorul și Cristina Ciobănașu au decis să o ia pe drumuri diferite, într-o perioadă în care viața lui nu era deloc una bună, în care a suferit enorm și în care a avut nevoie de terapie pentru a-și reveni.

De când a cunoscut-o pe actuala lui parteneră de viață alături de care se vede trăind pentru totdeauna, Vlad Gherman este un alt om și se bucură de fiecare moment. De asemenea, el este recunoscător pentru faptul că ea a apărut în viața lui și a decis ca după doi ani frumoși de relație să o ceară în căsătorie, acela fiind un pas important și emoționant pentru fiecare dintre ei. Răspunsul ei a fost, după cum toată lumea se aștepta, unul pozitiv, iar la scurt timp după, ea a postat și primele imagini cu inelul de logodnă, dar a dat și câteva declarații în acest sens.

Oana Moșneagu, foarte fericită datorită toate lucrurilor bune care se întâmplă în viața lor, a dorit să le arate celor care stau cu ochii pe ea faptul că este foarte recunoscătoare, că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru tot și speră că se vor iubi la fel pentru tot restul vieții. În plus, a fost de părere că imaginile pe care le-a postat spun mult mai multe decât ar putea face-o ei prin cuvinte. Mai apoi, le-a mulțumit și celor care le-au fost alături în acel moment unic și important și nu numai. Nu există fericire mai mare pentru cei doi îndrăgostiți care se pregătesc pentru unul dintre cele mai importante zile din viața lor și anume cea în care își vor uni destinele.



„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru. Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie.❤️ Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață. Vă iubim și vă mulțumim❤️ Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi. 💍👰🏽‍♀️🤵🏻”, a transmis Oana Moșneagu, pe Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---