Showbiz

Organizarea nunții, un chin pentru Vlad Gherman: „N-am crezut că o să fie atât de complicat”

schedule 06 oct. 2023, 10:51

Organizarea nunții, un chin pentru Vlad Gherman: „N-am crezut că o să fie atât de complicat”
Sursa foto: Instagram Vlad Gherman

Organizarea nunții cu Oana Moșneagu este un chin pentru Vlad Gherman și a recunoscut-o chiar el. Cum merg pregătirile pentru marele eveniment și ce promisiune le-a făcut actorul fanilor lui!

Vlad Gherman, despre organizarea nunții

Vlad Gherman și partenera lui de viață, Oana Moșneagu, se pregătesc pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor și anume cea în care își vor uni destinele. Cei doi au anunțat că evenimentul va avea loc la începutul verii viitoare, ceea ce înseamnă că au suficient de mult timp la dispoziție pentru a face toate pregătirile necesare.

Deși mai este mult până atunci, Vlad Gherman a povestit că nu s-ar fi așteptat niciodată ca organizarea unui asemenea eveniment să fie ceva atât de complicat atât pentru el, cât și pentru partenera sa de viață. Aceștia pregătesc și un material în care le vor arăta fanilor lor de pe rețelele sociale cum a decurs totul și pe care sunt nerăbdători să îl posteze. Sunt foarte multe aspecte pe care ei trebuie să le ia în calcul și o vor face pas cu pas, dar deja este un real chin mai ales pentru el și nu s-a temut să o recunoască în fața întregii lumi.



Actorul este, cu toate acesea, conștient de faptul că toate eforturile pe care le depun acum vor merita în ziua nunții lor și că se vor uita în spate zâmbind pentru ceea ce au reușit să facă. Mai mult de atât, sunt pregătiți pentru noul capitol și recunoscători pentru faptul că s-au întâlnit și că există înțelegere, iubire și respect în relația lor.

”Vom posta în curând un material în care vom vorbi despre nuntă și ce am reușit să mai rezolvăm, fiindcă fraților, n-am crezut că o să fie atât de complicat. Este complicat, dar sunt absolut convins că la final, în iunie, anul următor, o să zâmbim și o să ne uităm în spate, inclusiv la momentele astea de organizare, cu drag și vom avea foarte multe amintiri frumoase”, le-a povestit Vlad Gherman fanilor lui de pe Instagram.

Așadar, pregătirile pentru ziua nunții sunt în toi și deloc ușoare, iar admiratorii celor doi vor putea vedea întregul proces într-un vlog pe care Vlad Gherman îl va posta pe canalul lui de YouTube.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---