Showbiz

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pregătiri de nuntă: „O rochie să pot să dansez”

schedule 05 sept. 2023, 10:08

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pregătiri de nuntă: „O rochie să pot să dansez”
Sursa foto: Instagram Vlad Gherman

Vlad Gherman și Oana Moșneagu fac pregătiri intense pentru nuntă, la scurt timp după ce actorul și-a făcut curaj și i-a cerut mâna partenerei sale de viață.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pregătiri de nuntă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de iubire la care mulți tineri de vârsta sa doar visează. Deși mulți nu aveau mari speranțe că relația lor va funcționa, mai ales că au decis să fie împreună la scurt timp după ce s-a separat Cristina Ciobănașu, cu care a stat aproape 10 ani. Lunile au trecut, iar relația lor a început să fie una din ce în ce mai puternică, iar actorul a cerut-o deja în căsătorie, răspunsul său fiind unul afirmativ.

Având în vedere că au început să își ducă deja relația la un alt nivel, cei doi îndrăgostiți au început să facă deja pregătiri pentru nuntă. Nu știu exact cum va arăta ziua cea mare, dar știu că va fi una pe care nici ei și nici invitații lor nu o vor uita prea curând. Oana Moșneagu a dat câteva declarații despre ziua nunții, spunâns că evenimentul va fi unul mic, nu foarte elegant, la care vor lua parte mai puțin de 100 de invitați care fie le sunt prieteni, fie fac parte din familie.



De asemenea, frumoasa actriță a recunoscut că ea și viitorul său soț nu s-au gândit la locație, dar cel mai probabil în momentul în care o vor afla, le-o vor dezăvălui și fanilor curioși. Nu are o rochie pe care o preferă, va merge să probeze și să vadă ce anume o avantajează. Nu își dorește nimic mai mult decât să poată dansa în rochia pe care o va purta, de aceea nu vrea ca aceasta să aibă trenă sau mânecă.

Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta. Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena.”, a declarat Oana Moșneagu, pentru XNS.

Oana Moșneagu este foarte fericită pentru tot ceea ce trăiește alături de partenerul ei, iar fanii ei sunt nerăbdători să o vadă îmbrăcată în rochie de mireasă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---