Showbiz

Vlad Huidu și-a câștigat respectul fanilor America Express. Momentul în care a izbucnit în lacrimi: „Parcă mă uitam la fiica mea”

schedule 27 oct. 2023, 11:16

Vlad Huidu și-a câștigat respectul fanilor America Express, în momentul în care au fost aleasă a treia echipă care urma să intre în cursa pentru ultima șansă. Soțul Giuliei a izbucnit în lacrimi.

Vlad Huidu a izbucnit în lacrimi

Dacă pe Giulia o cunoaștea toată lumea și înainte de participarea sa la America Express, mulți nu pot spune același lucru și despre partenerul ei de viață. Vlad Huidu a reușit să le câștige respectul fanilor emisiunii de la Antena 1, încă din primele ediții, iar momentul care i-a impresionat cel mai tare și despre care au avut numai lucruri frumoase de zis a fost cel în care bărbatul a început să plângă, imediat după ce Alexia Eram a izbucnit în lacrimi.

Aris și Alexia Eram au primit cele mai multe voturi pentru a intra în cursa pentru ultima șansă, iar Vlad Huidu a încercat să o încurajeze pe fiica Andreei Esca, vizibil afectată de situație, pentru că avea impresia că o privește pe fiica lui. Gestul lui a ajuns la inimile celor care urmăresc emisiunea, iar comentariile lor au fost și ele pe măsură. Echipa formată din Giulia și soțul ei a ajuns astfel să se poziționeze printre preferatele telespectatorilor, care nu au o părerea prea bună despre Edward Sanda și Cleopatra Stratan și nici despre Iulia Albu și Mike.

„Mamă, plâng și eu cu ea. (…) Mi-au dat lacrimile pentru că mă uitam la ea și parcă mă uitam la fiica mea”, a precizat Vlad Huidu, în clipa aceea.


Nu doar fanii emisiunii de la Anteza 1 au fost impresionați de reacția lui, ci și alți concurenți. Sonia Simionov a remarcat și a apreciat felul în care Vlad Huidu s-a comportat cu Alexia Eram, a încurajat-o, iar mai apoi a început să plângă la rândul lui, când a văzut lacrimile de fața ei. Jurnalista crede despre fiica Andreei Esca faptul că este o fire foarte emotivă, iar toate reacțiile pe care le are vin din dorința de a câștiga marele premiu, iar ea nu poate decât să respecte lucrul acesta, având în vedere că pentru ea este doar un copil.

„A fost un moment când eu am remarcat ceva la Vlad. A încurajat-o, dar când a văzut-o că plânge l-a bușit plânsul. (…) Alexia e foarte emotivă și cred că reacțiile ei vin dintr-o dorință foarte mare de a câștiga, ceea ce eu respect”, a zis Sonia Simionov, la America Express.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---