Showbiz

Giulia și Vlad Huidu au făcut 11 ani de căsnicie în America Express. Ce scrisori au primit din partea copiilor: „Să ai grijă de tati”

schedule 16 nov. 2023, 07:40

Giulia și Vlad Huidu au făcut 11 ani de căsnicie în America Express, iar cu ocazia aniversării lor, au primit scrisori din partea copiilor. Iată ce le-au transmis micuții lor!

Giulia și Vlad Huidu, 11 ani de căsnicie în America Express

Filmările pentru emisiunea America Express s-au desfășurat chiar în perioada în care Giulia și Vlad Huidu au împlinit 11 ani de căsnicie. Aceștia nu doar că au fost felicitați de către colegii lor, dar au avut parte și de o surpriză total neașteptată din partea celor doii copii. Ei au primit niște scrisori emoționante din partea lor înainte de a pleca în competiție, pe care i-au rugat să le citească fie în ziua aceea, fie când le-o fi mai greu pe ”Drumul Aurului”, acesta fiind momentul potrivit pentru a o face.

Le-a fost extrem de greu să citească rândurile așternute pe foaie de copiii lor, care și-au exprimat gândurile așa cum au știut ei mai bine, făcându-și în felul acesta pe părinții lor să izbucnească în lacrimi.

„Ne-au rugat să le citim de ziua noastră sau în cazul în care ne este foarte greu. Nu că nu ne-a fost foarte greu până în acest moment, dar nimic nu este mai greu decât dorul de casă și de copii”, a zis Giulia, înainte de a citi scrisorile.

Concurenții de la America Express au decis să își unească destinele, după 5 ani de relație, astfel căsătorindu-se în anul 2012. Relația lor este una frumoasă și au reușit să demonstreze lucrul acesta, chiar și în America Express, în cele mai tensionate momente, fiind un model pentru copiii lor.

”Dragă mami, știi bine cât de mult te iubesc și că o să îmi fie foarte dor de tine. Sper din tot sufletul să câștigați, dar să vă și distrați. Să fii relaxată și să iei decizii bune, dar mai ales să ai grijă de tati, pentru că el e mai distrat. Succes! Cu drag și iubire, Anto a ta.”, a scris Antonia, fiica lor.

Scrisorile copiilor le-au dat și mai multă putere, dar i-au și emoționat pe cei doi în ziua aniversării celor 11 ani de căsnicie.

”Dragă tati, știu că e greu să pleci de acasă pentru două luni, dar eu sunt foarte mândră de amândoi. Tu și mami faceți o echipă tare bună. Să nu vă certați și să nu te enervezi. Să ai grijă de mami și de tine. Eu o să am grijă de Mika și promit că o să fim ascultători. Cu drag și iubire Antonia a ta.”, a mai scris micuța de data aceasta pentru tatăl său.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---