Showbiz

Vor începe filmările pentru America Express. Irina Fodor, condusă la aeroport de soțul ei: „Am făcut noapte albă”

schedule 24 mai 2023, 12:13

Vor începe filmările pentru America Express. Irina Fodor, condusă la aeroport de soțul ei: „Am făcut noapte albă”
Sursa foto: Instagram Irina Fodor

În curând, vor începe filmările noului sezon al emisiunii America Express, iar prezentatoarea competiției, Irina Fodor, a fost condusă, seara trecută, la aeroport de către partenerul ei de viață. Cei doi au făcut noapte albă, iar ea nu a plecat înainte de a-i spune câteva cuvinte lui Răzvan Fodor. Iată ce i-a zis!

America Express continuă!

Irina Fodor este și sezonul acesta prezentatoarea emisiunii America Express, ceea ce nu poate fi decât un motiv de bucurie în familia lor, deși toată lumea îi va simți lipsa. Vedeta a plecat deja peste hotare, deoarece în curând vor începe filmările pentru competiția de la Antena 1, iar înainte de a-și lua la revedere de la cei dragi, a făcut noapte albă alături de Răzvan Fodor, după cum chiar el a declarat. Crede că strategia lor a fost bună, pentru că pe lângă faptul că va ajunge acolo obosită ceea ce o va ajuta, având în vedere diferența de fus orar, au mai petrecut și câteva ore în plus unul în compania celuilalt.

„Aseară am făcut noapte albă! Ne-am dat seama că nu avea nici un rost să doarmă nici ea, și nici eu, pentru că am plecat undeva pe la două jumătate, trei, am plecat de acasă și ca să se echilibreze și ea când ajunge acolo, este foarte bine să ajungă obosită, știi... și atunci am tras de noi așa”, a declarat Răzvan Fodor, pentru Antena Stars

Răzvan Fodor a rămas singur acasă, dar a mărturisit într-un interviu acordat în urmă cu scurt timp că deja s-a obișnuit cu aceste lucruri, fiind deja al treilea an în care frumoasa lui soție prezintă America Express, dar în care a fost implicată și în alte proiecte în care a fost necesară deplasarea sa din România.

„Ce să fac, bine na... ca prima zi singur acasă, dar deja mi-a intrat în obișnuință. Sunt în al treilea an, ca să zic așa. Am stat aproape un an departe unul de celălalt și am făcut calculul acesta în mașină, în drumul de întoarcere spre casă. Ea a fost trei sezoane, eu am fost un sezon și am stat până la final, deci două luni. După aceea, ea a fost la Chefi fără limite, când s-a filmat în Grecia, un proiect tot de două luni, eu de două ori câte trei săptămâni pe la Bacău. Aia nu se pune, dar totuși am stat departe de casă”, a mai zis el.

Cel mai probabil, sezonul acesta va veni și el la pachet cu tot felul de întâmplări frumoase, despre care va povesti toată viața și pe care nu le va mai trăi vreodată. Întrebat dacă soția lui i-a dat sfaturi înainte să plece, el a zis că nu, dar că are anumite lucruri pe care trebuie să le facă în absența sa, iar dacă nu le face față vor rămâne nerezolvate, până când se va întoarce, nimic nefiind urgent.

„Nu, măi, noi suntem oameni mari, adică, nu are ce sfaturi să-mi dea. Eu am niște atribuții pe care le fac eu, unele lucruri le face ea și acum fac și eu din treburile ei atât cât pot, restul le lăsăm pentru când se întoarce, deci nu arde nimic. Trebuie să mă ocup de copil, dar sunt eu acum un pic prins, că am și ceva proiecte, am și ceva de filmat, dar le descurc, sunt băiat mare”, a mai povestit Răzvan Fodor.

Concurenții sunt și ei pregătiți să plece pe „Drumul Soarelui”, iar echipele noului sezon sunt formate din:  Alexia Eram și Aris, George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, și Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, dar și Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---