Showbiz

Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor România. Prezentatorul a povestit totul abia acum: „Restul este istorie, pentru că...”

schedule 07 ian. 2024, 09:47

Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor România. Prezentatorul a povestit totul abia acum: „Restul este istorie, pentru că...”
Sursa foto: Instagram Daniel Pavel

Daniel Pavel este prezentatorul emisiunii Survivor România, dar nimeni nu a știut până acum cum a ajuns să facă lucrul acesta. Ce a povestit despre cel mai important proiect din viața sa!

Daniel Pavel, despre cum a ajuns să prezinte Survivor România

Daniel Pavel este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de la noi din țară și a devenit cunoscut datorită emisiunii Survivor România, care este urmărită de milioane de români. Chiar dacă fanii competiției știu foarte multe lucruri despre el, nimeni nu avea idee cum a ajuns el să prezinte concursul. Recent, acesta a dat mai multe declarații în care a povestit totul cu lux de amănunte.

El a fost cel care a bătut la ușa postului, aflându-se la Viena și fiind angajat ca redactor-șef. Totul s-a întâmplat la finalul anului 2020, în plină pandemie, când lucrurile în viața sa nu mergeau atât de bine pe cât ar fi trebuit, din pricina locului de muncă.

Din fericire, acela a fost momentul în care a primit cea mai mare oportunitate din viața sa, a mers la casting, iar după discuția purtată cu producătorii, iar după doar o săptămână a plecat în Republica Dominicană. Nu avea nici cea mai mică idee unde va ajunge, dar a luat-o ca pe o provocare, iar din primăvara anului viitor a devenit prezentatorul emisiunii Survivor România, pe care o moderează și astăzi și de care s-a atașat foarte mult.

La momentul actual, au început filmările pentru „Survivor All Stars”, care va putea fi vizionat începând cu 16 ianuarie pe Pro TV, iar el este nerăbdător să vadă cum vor decurge lucrurile și cum se vor descurca Războinicii și Faimoșii cu noile probe pe care le-au pregătit pentru ei.

”Eu am bătut la ușa postului care opera atunci această licență, acest format. Eram la Viena, în calitatea mea de redactor-șef. La finalul anului, 31 decembrie 2020, plină pandemie, mai ales în Austria, mie îmi expira contractul de patru ani cu ei. Era o prelungire, eram în discuții, nu eram foarte mulțumit, nici ei, în momentul ăla lucrurile nu erau aliniate fix unde ne doream, de ambele părți. Părerea mea e că eu le rezolvasem niște situații și eram un contry manager doribil în continuare.
Ei au zis să negociem, în momentul ăla eu am bătut la ușa acestei televiziuni care opera formatul și mi-au spus «dă un casting». Pe telefon a plecat castingul ăsta, a fost pe 20 decembrie, pe 21 decembrie am avut o discuție. Am primit un telefon, «suntem on it» și de Ajun, pe 24 decembrie, mi s-a spus «pe 1 ianuarie pleci din Viena», adică a fost o săptămână. «O săptămână te prezinți în Dominicană». Am zburat Viena-Istanbul-Dominicană, era un format mai strâns un pic, nu știam unde mă duc. Am avut, însă, încredere în niște oameni minunați, care au crezut și ei la rândul lor în mine. Au zis «ăsta ar putea să fie». Eu aveam deja presemnat, un gentleman agreement, cu o televiziune locală din Viena. Acolo trebuia să încep pe 3 ianuarie, exact când am început în Dominicană.
I-am sunat pe oameni și le-am spus că nu pot să mă duc, ei mi-au spus că mă așteaptă în primăvară. Restul este istorie, pentru că undeva pe 10 iulie a fost finala acelui sezon, pe 12 iulie am venit la București. Nu am putut să ieșim din Aeroportul Otopeni trei ore, cu concurentul câștigător, Zanni, se întoarce la All Stars acum, a fost o nebunie. Toată viața mea de la Viena s-a schimbat, iubita pe care o aveam atunci, totul a rămas în urmă, iar eu am intrat într-o nouă dinamică, m-am întors acasă la București și m-am întors, zic eu, acasă în Survivor.”, a declarat Daniel Pavel, pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---