Showbiz

Cum se descurcă Răzvan Fodor fără soția sa. Când se întoarce Irina Fodor din America Express

schedule 20 iun. 2023, 13:43

Cum se descurcă Răzvan Fodor fără soția sa. Când se întoarce Irina Fodor din America Express
Sursa foto: Instagram Răzvan Fodor
În urmă cu câteva săptămâni, au început filmările pentru America Express, ceea ce înseamnă că Irina Fodor este plecată departe de casă și de familie, iar partenerul ei de viață trebuie să se descurce în ceea ce privește creșterea fiicei lor, dar și în tot ceea ce privește îngrijirea casei lor.

Răzvan Fodor, un tată de nota 10

Irina Fodor este plecată în America Express și va sta acolo până undeva la finalul lunii iulie, când se vor termina filmările pentru îndrăgita emisiune de la Antena 1. Prezentatoarea ține legătura cu familia în fiecare zi, dar greul cade pe umerii soțului care trebuie să aibă grija de fiica pe care o au împreună, de casa lor și de tot până când ea va reveni în țară. Îi este greu departe de ea, dar cumva s-a și obișnuit cu ideea că nu are cum să o viziteze, pentru că este în celălalt capăt al lumii, dar și pentru că nu se află în Argentina, Ecudoar sau Columbia pentru a se distra, ci pentru a munci.

Acum, îi este mult mai ușor, deoarece fiica lui a mai crescut, dar sunt lucruri are nevoie și de ajutorul lui, având în vedere că mama sa este plecată pentru destul de mult timp de lângă ea. Momentan, el se descurcă destul de bine și demonstrează că este un tată de nota 10 pe care partenera lui se poate baza la orice pas.

„Am de așteptat, undeva la sfârșitul lunii iulie de-abia se întoarce și până atunci eu am în grijă copilul, cățelul, purcelul, casa, mâncarea, educația, niște meditații și tot așa. Mă descurc și fii-mea deja e un pic mai mare, adică își face și ea foarte multe lucruri singură la 12 ani, dar, na, trebuie să o supraveghez… Cu Irina vorbesc în fiecare zi în funcție de fusul orar care este între noi. E prea la capătul pământului ca să o vizitez și nu am de ce pentru că ei acolo filmează, nu e distracție”, a declarat Răzvan Fodor, pentru click.ro.

De asemenea, el a vorbit și despre planurile pe care le au, după ce partenera lui de viață se va întoarce din America Express. Ei bine, Răzvan Fodor și Irina vor pleca alături de Radu Vâlcan și Adela Popescu. Inițial, cei doi soți nu au fost de acord în totalitate, dar a făcut cumva și a reușit să îi convingă, așa că sunt pregătiți să plece în vacanță împreună și să se distreze așa cum doar ei știu.

„Imediat după ce terminăm filmul și când se întoarce și Irina la sfârșitul lui iulie, plecăm cu barca cu Popeasca și cu Vâlcan. Pentru ei e pentru prima oară, eu am fost deja de 7 ori și i-am atras în povestea asta, așa că anul ăsta își lasă copiii acasă și vin cu noi, ca să îi distrez eu în stilul "Fodor style", a mai povestit el.

Așadar, o așteptă pe soția sa, pentru a se bucura de cealaltă jumătate de vară care le mai rămâne la dispoziție, cel mai important fiind din punctul de vedere al fanilor faptul că se susține atât la bine, cât și la greu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---