Showbiz

Daniela Crudu, primele declarații după botezul fiicei sale. Ce au spus părinții vedetei: „Au trecut emoțiile”

schedule 21 aug. 2023, 09:11

Daniela Crudu, primele declarații după botezul fiicei sale. Ce au spus părinții vedetei: „Au trecut emoțiile”
Sursa foto: Instagram Daniela Crudu

Ziua de ieri a fost una de sărbătoare pentru Daniela Crudu și pentru întreaga familie, pentru că a avut loc botezul fiicei vedetei. Ce a declarat fosta asistentă TV despre eveniment!

Daniela Crudu și-a botezat fiica

Daniela Crudu a devenit mamă, în urmă cu câteva luni, iar de atunci viața ei și a partenerului ei de viață s-a schimbat în totalitate. Deși nimeni nu și-o imagina pe frumoasa brunetă în rolul de mamă, se pare că o prinde de minune, se descurcă și îi place la nebunie. Nu există fericire mai mare pentru ea, la momentul actual, decât aceea de a sta alături de cea mică, iar ieri a avut loc botezul micuței, la care au luat parte zeci de persoane. Distracția a ținut până dimineața, iar de întreținerea atmosferei s-au ocupat Luis Gabriel, George Talent și Valentino, unii dintre artiștii ei preferați.

Emoțiile au fost mari, la biserică, după care acestea au început să dispară ușor, ușor. Totul a mers așa cum se așteptau, iar petrecerea a fost și ea un succes, imaginile pe care Daniela Crudu le-a postat pe rețelele sociale vorbind de la sine. Familia și cei 160 de invitați au avut parte de o seară pe care nu o vor uita prea curând.

"Sunt mult mai liniștită, gata! Au trecut emoțiile. Abia acum a început să plângă că s-a plictisit și e rochia asta incomodă, dar e bine, gata, m-am liniștit. Am avut emoții când a băgat-o în apă. Sunt pregătită pentru petrecere. Urmează să ne distrăm, să înceapă artiștii să cânte. Va cânta Luis Gabriel, George Talent și Valentino. Vom avea tort ... Așteptăm 160 de invitați.", a declarat Daniela Crudu, la Antena Stars.

La eveniment au fost prezenți și părinții fostei asistente TV, care au dat la rândul lor câteva declarații. Mama vedetei a venit din Italia pentru botez, iar emoțiile ei au fost și ele unele destul de mari, mai ales că este singura ei nepoțică pe care o iubește enorm.

Sursa foto (c): Daniela Crudu/Instagram

"Sunt foarte emoționată! Am venit din Italia special pentru acest eveniment cu plăcere și cu mare bucurie să fim alături de nepoțică, de fată.", a zis mama vedetei, pentru sursa citată mai sus.

Tatăl Danielei Crudu este la rândul lui bucuros că are o nepoțică atât de frumoasă și că a fost prezent la acest eveniment unic în viața lor. S-a distrat și el alături de toți cei dragi și a fost încântat de faptul că totul a ieșit ca la carte și că lumea s-a simțit bine.

”Am o nepoțică frumoasă foc și o mămică de vis. Sunt atât de bucuros că mă aflu la acest eveniment minunat. Este unic în viață, așa ceva nu se mai poate întâmpla decât o singură dată sau, bineînțeles, la următorul, acum cum vrea Daniela. Nu se știe niciodată.”, a povestit și tatăl fostei asistente TV.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---