Showbiz

Daniela Iliescu, în afara țării fără Culiță Sterp. De ce a decis să călătorească singură: „Fericirea ta nu mai depinde de nimeni”

schedule 06 apr. 2023, 12:04

Plecarea Danielei Iliescu în afara țării fără partenerul ei de viață, Culiță Sterp, a ridicat multe semne de întrebare în rândul celor care îi urmăresc de la începuturile relației lor. Fără a aștepta explicații vreunuia dintre ei, oamenii au tras repede concluziile și chiar au crezut că s-a întâmplat ceva rău între ei.

Daniela Iliescu, despre plecarea în afara țării

De curând, Daniela Iliescu a avut niște situații de rezolvat în afara țării, unde a decis să plece de una singură. Așa cum era de așteptat, lucrul acesta i-a făcut pe oameni să își pună totul felul de întrebări, doar că fiind sinceră ca de fiecare dată, partenera de viață a cântărețului de manele a venit cu explicații clare în acest sens, dezvăluind motivele clare pentru care, de data aceasta, nu a avut nevoie de companie.

Vedeta a început prin a spune faptul că a mers în Austria, în primul și în primul rând, din pricina unor probleme medicale cu care se confruntă și pe care nu le poate rezolva în România. Mai exact, iubita cântărețului și mama copilului său se confruntă cu o poliartrită și nu putea să mai lase lucrurile așa, dar a promis că va ține pe toată lumea la curent cu tot ceea ce va face departe de casă și de familia sa, prin intermediul unui vlog.

Este, în același timp, conștientă de faptul că nu toată lumea va înțelege decizia sa, mai ales că multe dintre persoanele care o urmăresc de ani buni, nici măcar nu o cunosc. Chiar dacă pentru unii a călători de una singură este ceva ieșit din comun, pentru Daniela Ililescu este doar ceva normal, fiind de părere că fiecare om trebuie să își urmeze cursul vieții, fără a avea nevoie să fie de fiecare dată alături de cineva, lucrurile putând fi rezolvate doar de către ea, în acest caz, iar la final le-a dat și niște sfaturi utile oamenilor.

„Știu că de cele mai multe ori sunt de neînțeles pentru cei mai mulți dintre voi. Mai ales pentru persoanele care nu mă cunosc. Știu că e ciudat că eu călătoresc singură, însă nu mai e nevoie să repet de ce nu pot călători cu Culiță. Consider că fiecare om trebuie să își urmeze cursul vieții lui. Și dacă eu am o problemă, dacă am ceva ce ține de business sau îmi place să călătoresc, nu trebuie să o faci mereu împreună cu cineva.
Chiar vă încurajez să petreceți cât mai mult timp împreună cu voi. Când cineva pleacă pentru o perioadă din viața voastră, să învățați să vă bucurați de timpul petrecut cu voi. Atunci înseamnă că ați câștigat, că fericirea ta nu mai depinde de nimeni.Să te poți bucura de lucrurile din viață singur, să poți să mergi la o cafea, să faci shopping, orice. Eu puteam acum să iau pe cineva cu mine, dar nu am luat. Am preferat să fiu eu cu gândurile mele”, a declarat Daniela Iliescu, pe YouTube.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---