Showbiz

Daniela Crudu, din nou gravidă. Vedeta va deveni mamă de băiat și s-a gândit deja la nume

schedule 20 dec. 2023, 14:07

Daniela Crudu, din nou gravidă. Vedeta va deveni mamă de băiat și s-a gândit deja la nume
Sursa foto: Instagram Daniela Crudu

Daniela Crudu este din nou gravidă. Vedeta va deveni mamă de băiat și s-a gândit deja la nume. Într-un interviu pe care l-a acordat acum ceva timp a zis clar cum își va numi copilul, dacă va fi băiat.

Daniela Crudu, din nou gravidă

Veste bombă în lumea mondenă. Daniela Crudu este din nou însărcinată, iar dacă la prima sarcină a adus pe lume o fetiță, de data aceasta, așteaptă un băiețel. Bruneta s-a văzut de la început mamă de băiat și a sperat că primul ei copil va fi unul, iar pentru că nu a reușit din prima a mai încercat o dată.

A avut ceva mai mult noroc acum, dar a preferat să păstreze o vreme vestea cea mare doar pentru ea și pentru familia. Nu a durat prea mult, însă, iar fanii s-au putut bucura și ei pentru ea, Daniela Crudu dându-le vestea prin intermediul unor imagini cu burtica de graviduță pe care le-a postat pe internet și care au stârnit zeci de reacții din partea fanilor, încă din primele minute.

Sursa foto (c): Daniela Crudu/Instagram

Unii s-au grăbit să o felicite și să îi transmită gândurile lor bune, în timp ce alții i-au zis că se grăbește și că ar trebui să ia lucrurile pas cu pas, pentru a nu se trezi și ea o mamă singură cu doi copii, mai ales că iubitul ei este mult mai mic decât ea. Ca de fiecare dată, ea nu a pus prea mare accent pe ceea ce au avut de zis gurile rele și și-a văzut de viață în continuare.

În ceea ce privește numele, ea a dezvăluit la un moment dat că dacă ar avea un băiețel, i-ar plăcea să se numească David, rămânând de văzut dacă într-adevăr se va numi așa sau dacă bruneta și-a schimbat părerea între timp.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---