Showbiz

Daniela Crudu este din nou gravidă. Ce a declarat Sânziana Buruiană despre sarcină: „Nu mă așteptam”

schedule 11 ian. 2024, 09:51

Daniela Crudu este din nou gravidă. Ce a declarat Sânziana Buruiană despre sarcină: „Nu mă așteptam”
Sursa foto: Instagram Sanziana Buruiana

Bucurie mare pentru Daniela Crudu care este din nou gravidă. Ce părere are Sânziana Buruiană despre sarcină și ce mesaj i-a transmis colegei sale de breaslă!

Sânziana Buruiană, despre sarcina Daniele Crudu

Daniela Crudu și partenerul ei de viață nu pierd vremea deloc. După ce au devenit părinți de fată în urmă cu doar câteva luni, vedeta a rămas din nou însărcinată, iar colega sa de breaslă, Sânziana Buruiană, a vorbit sincer despre curajul pe care l-a avut de a face și un băiețel.

Bruneta este în culmea fericirii și nu a ascuns vestea că va deveni din nou mamă de fanii ei din mediul online care s-au bucurat enorm pentru ea și care i-au transmis deja toate gândurile lor bune în secțiunea de comentarii. Numai cuvinte frumoase a avut de zis și Sânziana Buruiană, cea care în primul și în primul rând a dorit să o felicite pentru curajul de care a dat dovadă rămânând gravidă pentru a doua oară.

De asemenea, blondina a avut și un șoc la auzirea veștii, deoarece nu se aștepta ca lucrurile să se miște atât de repede. Este convinsă că având doi copii de aproape aceeași vârstă va fi frumos mai târziu, doar că se va chinui puțin în primii lor ani de viață. În același timp, Sânziana Buruiană o cunoaște foarte bine pe Daniela Crudu, știe că este o femeie optimistă și plină de viață care va face față tuturor provocărilor.

Consideră că este nevoie de o energie aparte, pentru a face doi copii atât de repede, din propria sa experiență. Viața de mămică nu este deloc una simplă, cel puțin așa a fost în cazul ei, fiindcă a încercat mereu să fie o persoană activă pe social media și să meargă și la evenimentele la care a fost invitată.



„Chiar o felicit pe Daniela. Nu mă așteptam atât de repede să aibă un alt copil. Este foarte curajoasă, diferența fiind foarte mică. Sunt singurică mai târziu o să se bucure, având doi copii aproape de aceeași vârstă, dar repet, este un curaj foarte mare, pentru că din ce am observat eu, abia după 3-4 anișori, poți să te descurci mai bine cu cel de-al doilea. Fiind amândoi de vârste apropiate va fi dificil la început, dar Daniela e optimistă și din câte am văzut a rămas la fel plină de viață și atunci cred că îi va fi destul de ușor, adică mă gândesc că poate să învingă oboseala asta, care la început e destul de mare.
Chiar a fost o surpriză frumoasă. Ai nevoie de o energie aparte ca să faci față la doi copii, îi spun eu din experiență. Trebuie să te înarmezi cu multă energie și să încerci să ieși, să mergi la evenimente, să fii în continuare activă, pentru că, altfel, viața de mămică în casă e destul de grea. Atâta timp cât faci lucruri frumoase și îi implici și pe cei mici lucrurile devin un pic mai ușoare.”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---