Showbiz

Loredana Chivu își dorește să devină mamă. Blondina a dat vestea cea mare la botezul fiicei Danielei Crudu: „O să apară”

schedule 22 aug. 2023, 08:44

Loredana Chivu își dorește să devină mamă. Blondina a dat vestea cea mare la botezul fiicei Danielei Crudu: „O să apară”
Sursa foto: Instagram Loredana Chivu

Loredana Chivu își dorește să devină mamă și a dat vestea cea mare la botezul fiicei Danielei Crudu. Blondina crede că se va descurca de minune în rolul de părinte, dar pentru asta are nevoie să își găsească alesul inimii. Iată ce a mai povestit!

Loredana Chivu vrea să devină mamă

Finalul aceste săptămâni a fost unul special pentru Daniela Crudu, pentru familia acesteia, dar și pentru prietenii care au fost prezenți la botezul fiicei sale. Vedeta a dat o petrecere de zile mari, unde au fost prezenți în jur de 160 de oameni care s-au distrat până la primele ore ale dimineții. Deși au fost foarte multe emoții la mijloc, totul a ieșit conform planului, iar acest lucru nu poate decât să îi aducă zâmbetul pe buze vedetei.

De la botezul micuței nu a putut lipsi nici Loredana Chivu, care a ales să poarte o ținută spectaculoasă și care, la un moment dat, a dat chiar și un interviu. În cadrul acestuia, ea a abordat un subiect despre care a mai vorbit acum foarte mult timp. Ei bine, blondina a mărturisit că își dorește să devină mamă, că i-ar plăcea să aibă un copil și să își găsească liniștea în brațele bărbatului potrivit, doar că momentul ei nu a venit.



Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Loredana Chivu are multe probleme în dragoste și că a suferit enorm din cauza foștilor săi parteneri de viață, tocmai de aceea îi este greu să mai aibă încredere, dar știe că toate se vor întâmpla la momentul potrivit și că îl va găsi și ea pe cel care îi este sortit și alături de care va întemeia o familie. În plus, a precizat cum ar trebui să fie tatăl copilului său și anume educat și atent, dar trebuie să aibă mai presus de asta și un caracter frumos, pentru că face real diferența. Așadar, se vede în rolul de părinte, vrea din tot sufletul un copil, doar că nu a găsit persoana potrivită care să o facă mamă.

„Eu îmi doresc foarte mult copil. Asta cred că am spus-o de ani de zile. Dar consider că totul se întâmplă la momentul potrivit. O să apară și Făt-Frumos, și el la momentul potrivit, la fel. Pentru mine un bărbat trebuie să aibă un caracter frumos, să fie educat, să aibă o atenție deosebită față de mine, să știe cum să se comporte cu mine și în societate. Sunt mai multe lucruri.”, a declarat Loredana Chivu, la Antena Stars.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---