Showbiz

Loredana Chivu, bătută și amenințată cu moartea de logodnicul ei: „A trebuit să ies cu poliția din hotel”

schedule 21 apr. 2023, 11:21

Loredana Chivu, bătută și amenințată cu moartea de logodnicul ei: „A trebuit să ies cu poliția din hotel”
Sursa foto: Instagram Loredana Chivu

Loredana Chivu a fost bătută și amenințată cu moartea de logodnicul ei, cu care și-a dat seama că nu se potrivește, dar cu căruia i-a acceptat propunerea de a se căsători cu el, pentru că în momentul cererii acolo se aflau foarte mulți oameni. De asemenea, el a amenințat-o cu moartea, dacă nu se mărită cu el.

Loredana Chivu, despre bărbatul care a amenințat-o cu moarte

Loredana Chivu a trecut printr-o perioadă foarte grea, în toamna anului trecut, după ce s-a întors din Columbia. Ea a mers acolo pentru a se opera, iar intervenția a avut mai multe complicații din cauza faptului că fix după aceea, partenerul ei de viață agresat-o la hotel, de față cu asistenta sa. Îi este extrem de greu să discute despre acest subiect sensibil, pentru că amintirile dureroase îi revin în minte

”Din luna noiembrie, am fost agresată fizic în Columbia. Acolo am fost plecată pentru o operație de reconstrucție a feselor, o operație foarte importantă din viața mea. Și am fost agresată fizic, psihic, în toate felurile.
Pe 18 octombrie am avut operația mare, iar pe 4 noiembrie, când am fost agresată fizic, am avut o complicație și am fost, din nou, operată. Eu, femeie operată, am fost bătută. De la spital am mers la hotel, iar acolo, de față cu asistenta mea, s-a întâmplat totul. Apoi, am ajuns, din nou, la spital, iar de acolo am ajuns la un alt hotel, fără să spun nimănui unde sunt. În fine, m-am ascuns, am stat numai în hotel, a trebuit să ies cu poliția din hotel, pentru că a aflat unde stăteam.”, a declarat Loredana Chivu, pentru cancan.ro.

Nici după ce s-a întors în țară, lucrurile nu au devenit mai bune pentru ea, deoarece a fost amenințată cu moartea de către cel care o ținuse în căsătorie și de la care a sperat că va vedea anumite schimbări pe parcurs. Nu a fost deloc așa, iar lucrurile s-au înrăutățit de la o zi la alta. Se pare că nici nu a vrut cu adevărat să se mărite cu el, ci i-a acceptat cererea, doar pentru că erau mai mulți oameni de față.

Bărbatul, pe numele lui Dani Leș, i-a făcut tot felul de promisiuni, doar că în tot acel timp, blondina și-a dat seama că nu sun făcuți unul pentru celălalt și a ajuns să fie urmărită de el peste tot. Acesta ajunsese să se mute chiar și în complexul în care ea locuia și chiar a amenințat-o că îi va lua viața, dacă nu se căsătorește cu el. A fost o perioadă de coșmar pentru Loredana Chivu, tocmai de aceea a dorit să fie emis un ordin de restricție pentru fostul iubit.

”Astăzi am fost la Poliție, unde mi s-a emis, la urgență, uen ordin de restricție pentru fostul iubit, bărbatul care mi-a făcut acea cerere în căsătorie, Dani Leș”

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---