Showbiz

Daniela Gyorfi, despre cele mai grele momente din copilărie: „Trăind pe timpul lui Ceaușescu noi nu aveam...”

schedule 23 ian. 2024, 09:00

Daniela Gyorfi, despre cele mai grele momente din copilărie: „Trăind pe timpul lui Ceaușescu noi nu aveam...”
Sursa foto: YouTube Adrian Enache

Daniela Gyorfi a vorbit despre cele mai grele momente pe care le-a trăit în copilărie și pe care este convinsă că le vor înțelege doar cei de vârsta sa ori mai mari. Iată ce a povestit!

Daniela Gyorfi, despre cele mai grele momente din copilărie

Daniela Gyorfi este o femeie fericită în adevăratul sens al cuvântului, iar acest lucru se datorează mai ales familiei sale. Partenerul ei de viață, George Tal, dar și fiica lor, Maria, reușesc să îi aducă mereu zâmbetul pe buze, o susțin în tot ceea ce face și le este este recunoscătoare pentru lucrul acesta.

În ciuda faptului că acum nu duce lipsă de nimic, pentru că a muncit și își permite tot ceea ce își dorește, nu poate uita chinurile prin care trecea pe vremea când era doar un copil. Fiica sa, de exemplu, iubește zăpada și se bucură de fiecare dată când ninge, dar ei vremea urâtă îi amintește de toate greutățile prin care ea și părinții săi treceau în perioada iernii.

Având în vedere că la vremea aceea nu exista căldură și nici apă caldă, vedeta avea țurțuri în dreptul geamului, din cauza frigului greu de suportat. Mai mult de atât, Daniela Gyorfi nu provenea dintr-o familie înstărită și chiar dacă trăia în Capitală, nu avea nici măcar cizme pe care să le încalțe iarna. Tenișii din material chinezesc nu o protejau împotriva gerului și nici pungile pe care și le punea în picioare, pentru a o proteja împotriva zăpezii, motiv pentru care nici măcar în ziua de astăzi, când este o femeie în toată regula care are la rândul său un copil, nu se poate bucura de acest anotimp.

Este convinsă că fiica sa nu are cum să înțeleagă o asemenea situație, dar știe sigur că persoanele de vârsta ei sau chiar mai mari știu exact despre ce vorbește.

„Mamă, am o imagine foarte proastă despre ierni, asta nu înțelege Maria. Când vede zăpadă se bucură foarte mult, și o înțeleg că și eu mă bucur foarte mult când ninge. Dar, pentru cei care sunt de seama mea și mai în vârstă decât mine, trăind pe timpul lui Ceaușescu noi nu aveam căldură, nu aveam gaze, nu aveam lumină, aveam doar 2 ore la TV, cred că zi de zi, nu mai țin minte cum era.
 Apă caldă nici atât. Eu eram în București, că acolo m-am născut și acolo am stat. Și eu cu mama mea aveam țurțuri în casă, la geamuri.  Fiind foarte săracă nu aveam cizme iarna. Deci au fost ierni când eu nu am avut cizme. Aveam teniși din ăia chinezești, din material. Și în tenișii ăia eu aveam pungi, ca să nu intre direct apa, zăpada. Și îmi era foarte frig ”, a declarat Daniela Gyorfi într-o emisiune online, conform wowbiz.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---