Showbiz

Daniela Gyorfi s-a operat din nou. Cum arată vedeta acum: „Niște proceduri care sunt noi pe piață”

schedule 27 iun. 2023, 11:25

Daniela Gyorfi s-a operat din nou. Cum arată vedeta acum: „Niște proceduri care sunt noi pe piață”
Sursa foto: Instagram Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi s-a operat din nou, iar recent a fost invitată în cadrul emisiunii pe care o prezintă Dan Capatos și a vorbit despre intervențiile sale. Iată ce a povestit!

Cum arată Daniela Gyorfi, după noile operații estetice

Daniela Gyorfi a început să își facă tot felul de intervenții estetice, în urmă cu mai multă vreme, iar una dintre ele este cea de mărire a sânilor care, din nefericire, nu a decurs așa cum trebuie. Medicul care s-a ocupat de ea, la vremea aceea, a dat greș, iar implanturile pe care le aveau început să se lase, la doar câteva luni distanță. Deși și-a făcut o altă intervenție mai apoi, nu este pe deplin mulțumită de felul în care arată nici acum, iar ori de câte ori are ocazia apelează la ajutorul medicilor esteticieni.

Vedeta a povestit că procedurile pe care a ales să le facă de curând sunt unele noi pe piață. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că și-a pus niște fire, pentru a-și ridica fața, mai ales că pielea de la mandibulă începuse să se lase foarte tare. Cântăreața a recunoscut că s-a ferit cât de mult a putut de această procedură, deoarece este vorba despre o tăietură, iar recuperarea este una grea și de lungă durată. Chiar și după patru zile de la operație, ea a mai avea fața umflată, dar și niște vânătăi, dar conta doar că putea vorbi și că a reușit să ajungă la cântări.

„Mi-am făcut niște proceduri care sunt noi pe piață(...) mi-a pus niște fire, deci mi-a ridicat pur și simplu fața, mi-a făcut și de aici, pielea de la mandibulă cedează prima.(...) Eu m-am ferit de acest lifting facial. E tăietură, trebuie să stai în recuperare foarte mult, eu sunt la patru zile de la intervenție și dacă vă uitați puțin la mine, clar că sunt puțin umflată, am niște vânătăi, dar pot să vorbesc, am avut cântări. (...) Costă 5.000 de euro. Sunt niște intervenții care țin cinci șase zile și tot ce înseamnă estetic nu este ieftin, adică nu poți să îți faci cu doi lei ”, a decalarat Daniela Gyorfi la Xtra Night Show.

Ei bine, Daniela Gyorfi s-a lăsat pe mâna lor și de curând, iar în urmă cu doar câteva ore a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, unde a vorbit despre acestea și unde s-a afișat cu noul său look. Dan Capatos a fost încântat să o revadă și a sesizat și el că este foarte schimbată comparativ cu ultima dată când s-au întâlnit. Cel mai important este pentru ea faptul că se simte bine în pielea sa, deși a fost nevoită să scoată din buzunar câteva mii de euro.

„Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri. Când îți faci niște lucru își faci ca te simți bine. Mie îmi place să arăt bine”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---