Showbiz

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, pregătiri pentru nuntă. Cum s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți

schedule 18 oct. 2023, 09:15

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, pregătiri pentru nuntă. Cum s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți
Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se pregătesc pentru ziua în care își vor uni destinele, iar ea a vorbit despre acest subiect, dar și despre modul în care venirea pe lume a copilului lor le-a schimbat viața.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se pregătesc pentru nuntă

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au parte de o poveste de iubire frumoasă, care durează de ani buni și care le aduce foarte multă fericire în viață. În urmă cu câteva luni bune, cântărețul de manele și-a cerut partenera de viață în căsătorie iar acum aceștia fac pregătiri pentru nunta lor, despre care ea nu a dat prea multe detalii, în cadrul emisiunii „Online Story By Cornelia Ionescu”.

Tot ce a zis viitoarea soție a lui Culiță Sterp a fost legat de faptul că au început deja pregătirile și că i se pare foarte dificil de organizat un asemenea eveniment și și-au dat seama de lucrul acesta, în perioada în care l-au botezat pe fiul lor, Milan. Ca orice femeie, Daniela Iliescu și-a dorit să fie cerută, dar o sperie foarte tare cât de multe trebuie să facă, pentru ca totul să iasă ca la carte.

„Eu mi-am dorit foarte mult, ca femeie îți dorești să fii cerută, dar când mă gândesc câte sunt de făcut cu o nuntă și noi suntem cu planificări, nu pot să vă dau multe detalii, dar voiam să știu eu că mă cere, dar când mă gândesc mi se pare mult. Noi am avut botezul lui Milan prima dată și ne-am bătut capul cu toate detaliile și o petrecere de genul ăsta mi se pare foarte greu de organizat”, a declarat Daniela Iliescu, pentru „Online Story By Cornelia Ionescu”.


În ceea ce privește modul în care Culiță Sterp i-a cerut mâna mamei copilului său, ea a spus că primea mereu întrebări din partea lui legate de cum și-ar dori ea să se întâmple și a ținut cont de spusele ei.

„Culiță m-a făcut să tremur și nu știam de ce tremur, eu mi-aș fi dorit să fiu cerută. El mă întreba unde mi-aș dori să fiu cerută, ce inel aș vrea și îi spuneam că aș vrea într-un loc special, într-un loc frumos. Era a doua oară când mergeam acolo și prima dată când am intrat cu el într-o bijuterie și mă întrebase ce inel îmi place de acolo și am zis că nu este inelul aici, o să i-l arăt, o să-i trimit o poză, să vadă ce-mi place. S-a nimerit ca după un an de zile să ne întoarcem acolo și după felul în care se purta, ”ăsta nici de data asta nu mă cere.
Nu mi-a dat deloc de înțeles pentru că mă tot ruga să-l ajut cu cazarea, noi mergeam acolo să filmeze el un videoclip și mă tot ruga să-l ajut cu locații faine. Eu mă gândeam că un bărbat le aranjează pe toate și după mă cere. Mi-a zis după că dacă le aranja m-aș fi prins, așa credeam că am mers acolo doar ca să filmăm. Înainte să mă ceară, tremura foarte tare și am început să tremur și eu, dar eu nu știam de ce tremur și zicea: <<Vai, ce emoții am>> și i-am zis de ce are emoții, că e al 100-lea videoclip și după s-a pus în genunchi, și-a uitat toate cuvintele”, a mai zis Daniela Iliescu.

Fiul lor le-a schimbat în totalitate viețile, iar ea nu și-a imaginat vreodată că viața de familie poate fi atât de frumoasă precum este cea de care se bucură.

„Trăiesc cea mai mare împlinire, mai ales că îl avem pe Milan. Ne umple sufletele de fericire. Nu credeam vreodată că pot să îmi găsesc energie când sunt ruptă și că pot să mai zâmbesc, când nu am chef să zâmbesc.”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---