Showbiz

Sora lui Culiță Sterp a născut pe cale naturală. Cum se va numi fiul ei: „Sunt cea mai fericită mamă”

schedule 24 apr. 2023, 09:21

Sora lui Culiță Sterp a născut pe cale naturală. Cum se va numi fiul ei: „Sunt cea mai fericită mamă”
Sursa foto: Instagram Ileana Sterp

Ileana Sterp a devenit mamă pentru a doua oară, zilele acestea și chiar dacă toată lumea credea că va naște prin cezariană., ea a ales să o facă pe cale naturală, mai ales că recuperarea în acest caz este una mult mai ușoară. De asemenea, ea a dezvăluit și numele pe care l-au ales pentru cel mic.

Ileana Sterp, despre numele copilului ei

Ileana Sterp și partenerul ei de viață sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți pentru a doua oară. Dacă primul lor copil a fost o fetiță, de data aceasta, sora cântărețului de manele a adus pe lume un băiat perfect sănătos. Imediat după ce acesta a venit pe lume, mama lui a postat câteva imagini pe social media, fără a-i dezvălui chipul, fiind mult prea mic pentru a face cunoștință cu urmăritorii ei de pe Instagram.

Nu există fericire mai mare pentru ea și pentru familia ei decât faptul că Ileana Sterp a reușit, așa cum și-a dorit, să nască pe cale naturală. Soțul ei i-a fost alături în tot acest timp și chiar a răsfățat-o pe sora lui Culiță Sterp așa cum a știut el mai bine, în semn de recunoștință, că l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume datorită faptului că acum este și tată de băiat.

„Mamă de băiat 👼🏼🤍Te voi lăuda toată viața mea, Doamne! 🙏😇
Vouă tuturor vă mulțumesc din toată inima pentru sutele de mesaje de susținere! 🤍”, a scris Ileana Sterp, pe Instagram.

La doar câteva ore după ce a postat primele imagini de pe patul de spital și după ce frații ei au făcut la rândul lor postări emoționante despre noul membru al familiei, ea a mai postat un scurt filmuleț, pe contul ei de Instagram, în care pare extrem de fericită și de împlinită. Ileana Sterp le-a dezvăluit celor care o urmăresc și care este numele pe care ea și tatăl copilului l-au ales pentru cel mic fiind vorba despre Aloman Damir. La final, s-a declarat ca fiind cea mai fericită mămică și simțind că poate muta munții din loc.

„Dragostea mea, Aloman Damir 👼🏼🤍 A venit pe lume pe cale naturală și a cântărit nici mai mult, nici mai puțin de 4,600gr, cam mare aș spune 😀 Sunt cea mai fericită mamă, simt că pot muta munții din loc!”, a mai scris ea, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.971 RON
0.00020
USD
USD: 4.5892 RON
-0.01040
GBP
GBP: 5.7967 RON
-0.00010
HUF
HUF: 1.2597 RON
-0.00560
BGN
BGN: 2.5416 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0678 RON
0.01550
Convertor valutar

Rezultat: ---