Showbiz

Cum arată sora lui Cabral, Artemis. Imagine rară cu cei doi

schedule 01 aug. 2023, 09:34

Cabral Ibacka are o legătură apropiată cu Artemis, sora lui din cea de-a doua căsnicie a mamei lor, cu practicantul de arte marțiale Mircea Boldea. Deși cei doi sunt apropiați și fiecare este prezent la evenimentele din viața celuilalt, prezentatorul TV nu ne-a arătat-o prea des pe Artemis. Iată că a venit ocazia! Realizatorul emisiunii „Ce spun românii” a publicat o imagine în care o sărută pe obraz pe aceasta. 

Imagine rară cu Cabral și sora lui, Artemis

Cabral se poate declara un om fericit. Are o familie frumoasă, persoane dragi alături și o carieră de succes. Omul de televiziune formează un mariaj cu Andreea Ibacka de ani buni, iar împreună au doi copii, pe Namiko și Tiago. Cabral mai are o fată, acum o adolescentă în toată regula, în urma fostei căsnicii cu Luana Ibacka.

Înainte de a-și întemeia propria familie, când avea 6 ani, Cabral a cunoscut-o pe Artemis, fructul iubirii dintre mama sa și tatăl adoptiv, Mircea Boldea. În urmă cu ceva timp, vedeta vorbea cu drag despre sora sa vitregă, cu care are o relație foarte bună.

„O am în viața mea de la 6 ani. A venit boț mic și scandalagiu și mi-a întors pe dos toată lumea. Am avut împreună cea mai frumoasă copilărie pe care mi-aș putea-o închipui. Și-am crescut, au trecut anii, dar a rămas aceeași luptătoare, același om exasperant de corect și șocant de loial”, povestea Cabral, la PRO TV, acum mai multă vreme. 

Mai demult, printr-o postare în mediul online, vedeta PRO TV, ne-a făcut cunoștință cu Artemis, moment în care a punctat că aceasta seamănă izbitor cu mama sa. 

„Fără legătură cu nimic în special, m-am gândit azi să v-o prezint pe buzoianca ce mi-a dat viață. Tocilară și ambițioasă, aici era mândră și cuminte fată de preot la școală. Sor’mea, Artemis Boldea, e leită mama”, povestea Cabral, prin intermediul unei postări pe Facebook. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---