Showbiz

Cabral și Andreea Ibacka, la spital cu fiul lor. Mesajul îngrijorător al prezentatorului: „Leșinați de grijă”

schedule 18 iun. 2023, 13:21

Cabral și Andreea Ibacka, la spital cu fiul lor. Mesajul îngrijorător al prezentatorului: „Leșinați de grijă”
Sursa foto: Instagram Cabral

Cabral și Andreea Ibacka au ajuns la spital cu fiul lor, Tiago, iar prezentatorul a transmis mai apoi un mesaj care a reușit să îngrijoreze pe toată lumea. Iată ce a zis!

Cabral și Andreea Ibacka, la spital cu Tiago

Cabral și Andreea Ibacka s-au cunoscut, în urmă cu mai mulți ani. Deși erau foarte ocupați și credeau că nu au timp pentru a lăsa loc și iubirii în viața lor, s-au îndăgostit inevitabil, iar odată cu trecerea timpului și-au format o familie frumoasă. Deși sunt niște familiști convinși și își dedică o mare parte a timpului creșterii copiilor lor, ei se implică foarte serios și în carierele lor care sunt, fără îndoială unele de succes. Mereu au crezut că le-a fost scris să fie împreună și se bucură enorm că lucrurile s-au întâmplat în felul acesta.

Ei bine, recent, cei doi soți nu au trecut prin cele mai bune momente din viața lor și chiar au ajuns cu fiul lor, Tiago, la spital, de unde cunoscutul prezentator a făcut o serie de dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate pentru fanii care nu au crezut nicio secundă faptul că este atât de gravă situația lor. El și-a obișnuit admiratorii din mediul online să le vorbească numai despre momentele frumoase din viața sa, cele în care are numai lucruri bune de transmis, doar că de data aceasta a simțit nevoia să o facă, deși nu se simțea tocmai bine.



Fiul lui, Tiago, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost dus de urgență la spital, având febră. Părinții lui și-au făcut griji serioase pentru el și au încercat să facă tot posibilul pentru a-i vine, iar pentru a nu le crea fanilor lor imaginea că au o viață perfectă, lipsită de probleme și de griji, a dorit să le vorbească și despre acest eveniment nefericit. La finalul zilei, a contat doar că micuțul a fost bine.

”Se întâmplă des să povestim atunci când e de bine, zâmbim tot timpul, punem poze când mai plecăm pe ici pe colo. Uite, ăștia suntem noi, ajunși de urgență la spital, acum câteva nopți. Cu febră, cu Tiago supărat, obosiți și îngrijorați. Acum T. e bine. Atunci... Andreea și cu mine, ca orice părinți, leșinați de grijă”, a transmis Cabral, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---