Showbiz

Cine este Aris Eram de la America Express. Cu ce se ocupă fiul Andreei Esca

schedule 15 iun. 2023, 16:04

Aris Eram este unul dintre concurenții sezonului 6 al emisiunii America Express. Acesta este fiul prezentatoarei ProTV, Andreea Esca, iar în cadrul show-ului va face echipă chiar cu sora lui, Alexia Eram.

Aris Eram, noul concurent la America Express

Ariam Melkior Eram, fiul Andreei Esca și al lui Alexandre Eram, este unul dintre cei 18 concurenți ai sezonului cu numărul șase a emisiunii America Express. Aris va lupta cot la cot alături de Alexia Eram, sora lui, în noua aventură pe Drumul Soarelui.

Aris Melkior Eram s-a născut pe data de 24 iulie 2003 la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon din București. Tânărul în vârstă de 19 ani a absolvit liceul la Școala Franceză, după care a ales să studieze afacerile la o universitate spaniolă. În prezent, acesta este student ls Barcelona. Și sora lui, Alexia Eram este studentă la o facultate din afara țării.

Tânărul a spus că ceea ce urmează este o provocare și o aventură pentru el și sora lui, este curios de puterile sale și abia așteaptă să intre în ritm.

„Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, și America Express sună a «experiență ce trebuie trăită». Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință!

Aris Eram face echipă cu sora lui mai mare, Alexia Eram

Alexia și Aris Eram sunt una dintre cele mai tinere și mai simpatice echipe din acest sezon de la America Express. Cei doi vor lupta pentru premiul cel mare și vor fi nevoiți să înfrunte provocări care mai de care mai complicate.

Alexia Eram a scris pe pagina sa de Instagram că a spus „DA” acestei aventuri, deoarece vrea să își testeze limitele și aceasta poate fi una dintre cele mai intense experiențe din viața ei.

Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?! Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri, și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii „frați adulți” :).

Andreea Esca se declară mândră de fiul său și spune că l-a iubit din prima clipă în care a apărut pe lume.

Aris e cald, haios, iute la minte, bun la vorbe, chibzuit la fapte, dezordonat, aiurit, caustic, filozof, atent la detalii. Așa cum e, e băiatul meu iubit, care a fost frumos din prima clipa în care a apărut pe lume! Și care mi-a dat voie să-l iubesc cu patima mea îngrozitoare, învățându-mă răbdarea…. Îți mulțumesc, Aris Melkior!”, a transmis Andreea Esca pe conturile ei de socializare.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---