Showbiz

Fanii America Express, nemulțumiți în comentarii după marea finală. Afirmații dure la adresa câștigătoarelor sezonului 6: „Cea mai falsă pereche”

schedule 28 dec. 2023, 08:20

Fanii America Express, nemulțumiți în comentarii după marea finală. Afirmații dure la adresa câștigătoarelor sezonului 6: „Cea mai falsă pereche”
Sursa foto: YouTube America Express

Fanii America Express au fost total nemulțumiți în comentarii după marea finală pe care au câștigat-o Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Telespectatorii au făcut afirmații dure la adresa lor, dar au avut numai cuvinte de laudă pentru Aris și Alexia Eram.

Fanii America Express, nemulțumiți în comentarii după marea finală

Este război în secțiunea de comentarii, după ce Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat marele premiu al emisiunii America Express sezonul 6.

Cei mai mulți dintre cei care au urmărit cu sufletul la gură marea finală a emisiunii de la Antena 1 au fost dezamăgiți de tot ceea ce au văzut și consideră că a fost doar o regie, iar pentru unii singurii câștigători ai sezonului 6 sunt Aris și Alexia Eram, care din punctul lor s-au descurcat mult mai bine și meritau să ajungă acasă cu trofeul America Express și cei 30.000 de euro puși la bătaie.

„Asa dezamagire in masa nu cred ca a mai existat la vreo alta editie... 😕”, „Cine s-a uitat totuși în speranța că zvonurile sunt false și ca de fapt câștiga Alexia și Aris? 😂😭🙋🏻‍♀️”, „Pentru mine Adevărații câștigători sunt Aris& Alexia , Giulya si Vlad ! 🥇🥇🥇🥇Am cunoscut altfel acești oameni frumoși , cu spirit de competiție , inteligenți ! Nu au castigat marele premiu dar au cucerit inimile multora dintre noi!👏❤️❤️❤️❤️Cat despre ele nu au stralucit in nici o etapa! Sper sa nu le mai vad nici macar in reclame la șampon! A! Sa nu mai aud … dale dale si competencia ca am alergie!😂”, „Nu ele trebuiau sa câștige. Câștigătorii sunt team AE. Regie 100% urat tare”,
„Până în momentul în care au deschis cufărul n-am vrut să cred că a fost regizat, dar reacția lor e așa falsă.. poate că pare așa pentru că e uimire, poate că se joacă și un rol aici. Adevărul e că era prea mult să câștige copiii uneia dintre cele mai cunoscute vedete ale concurenței.”, „Se rasuceste Maradona in mormant dupa finala asta 🤣🤣🤣”, „O mizerie de finala! 😞😞😞. Felicitari Alexia&Aris!! Felicitari Giulia&Vlad!”, „Doar nu erau sa castige copiii celei mai cunoscute prezentatoare de la televiziunea concurenta, asta a fost ego-ul producatorilor. Bravo @alexiaeram si @arismelkior . Comentariile spun totul !! 👏👏❤️❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor emisiunii.



Internauții nu s-au putut abține să nu comenteze câte ceva și despre abilitățile echipei câștigătoare, despre care cred că nu merita marele premiu.

„Sânziana, zi tu: 30000 împărțit la 2”, „„Dovada vie ca poti castiga in viata chiar daca nu stapanesti tabla inmultirii cu 10 sau matematica de clasa pregatitoare 😂😂😂”, „Oricum s-au făcut de căcat pe tot parcursul lor. Creier 0, prezenta 0, coafura 0, haine 0, tot sub nivelul marii.”, au mai scris ei.

Aris a primit, în schimb, numai cuvinte de laudă. Discursul său de la final i-a impresionat pe telespectatorii care și-au dorit ca el și sora lui să câștige.

„Iar Aris are din nou un discurs impecabil! Jos pălăria TEAM AE! pentru noi de acasă voi ati câștigat! ❤️❤️❤️❤️”, a transmis cineva.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---