Showbiz

Cum s-a schimbat viața lui Joaquin Bonilla dupa America Express: „Mi-a spus medicul că trebuie să...”

schedule 10 mar. 2023, 10:43

Cum s-a schimbat viața lui Joaquin Bonilla dupa America Express: „Mi-a spus medicul că trebuie să...”
Sursa foto: YouTube Stiri de Seara

Viața lui Joaquin Bonilla s-a schimbat mai mult decât și-ar fi închipuit admiratorii lui, după ce a participat la emisiunea America Express. Fostul concurent al competiției de la Antena 1 a oferit un interviu în care a discutat clar despre acest aspect și în care a mărturisit și care au fost și cele mai grele lucruri prin care a trecut.

Joaquin Bonilla, despre America Express

Joaquin Bonilla a decis să facă echipă în cadrul emisiunii America Express cu prietenul lui, Ovidiu Buta. Deși cei doi au fost foarte simpatici, după părerea telespectatorilor, nu au fost atât de puternici precum adversarii lor și nici nu au ajuns prea departe în concurs. Cu toate că nu au petrecut atât de multă vreme în Mexic, a fost suficient timp să învețe câte ceva de pe urma experienței de care au avut parte și pe care unii ar da orice să o trăiască.

El consideră că nu a fost pregătit pentru ceea ce avea să urmeze și că nimeni nu este, de fapt, gata pentru toată aventura din concurs. Fostul concurent de la America Express a recunoscut că a simțit adrenalină la orice pas și că s-a schimbat ca om în acest concurs foarte greu din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, se bucură că a putut face parte din acest proiect inedit alături de bunul lui prieten.

„A fost foarte greu, că m-ai întrebat cum poți să te pregătești pentru așa ceva. Nu poți să spui că te duci la o emisiune, la un reality show, că ești lovit de un cal, după cade motorul la mașină sau că mă duc la cinci cimitire în cinci zile. Te schimbă ca om, pentru că dacă cunoști pe cineva pentru prima dată, se numește „doamna adrenalină”. E cel mai puternic drog care există”, a declaratJoaquin Bonilla, pentru Showbiz Report.

Mai apoi, el a vorbit și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat, odată cu participarea sa în cadrul concursului de la Antena 1 și care i-au schimbat viața pentru o bună bucată de timp. Joaquin Bonilla s-a și accidentat, la un moment dat, dar acesta nu este un secret pentru niciunul dintre fanii America Express, motiv pentru care medicul i-a făcut anumite recomandări de care nu a ținut cont.

„Ligamentul meu a fost aproape să fie rupt. Aproape. Mi-a spus medicul că trebuie să fiu 14 zile cu piciorul sus. I-am spus că nu am cum. Nu te doare nimic, nu simți nimic. Piciorul drept era mai bine, era mai bine, am zis că suntem în Guatemala și după Columbia”, a mai zis el, în aceeași emisiune.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.971 RON
0.00020
USD
USD: 4.5892 RON
-0.01040
GBP
GBP: 5.7967 RON
-0.00010
HUF
HUF: 1.2597 RON
-0.00560
BGN
BGN: 2.5416 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0678 RON
0.01550
Convertor valutar

Rezultat: ---