Showbiz

Bursucu și Andreea, nuntă cu peste 350 de invitați. Ea a purtat o rochie realizată de Cătălin Botezatu

schedule 15 oct. 2023, 08:57

Bursucu și Andreea, nuntă cu peste 350 de invitați. Ea a purtat o rochie realizată de Cătălin Botezatu
Sursa foto: YouTube interlopTV

Ieri, 14 octombrie, Bursucu și Andreea au ajuns în fața ofițerului de stare civilă și în fața altarului. Cei doi au spus marele „Da!”, iar la scurt timp după aceea au dat și câteva declarații despre marele eveniment.

Bursucu și Andreea, nuntă cu peste 350 de invitați

A fost nuntă mare în lumea mondenă, în cursul zilei de ieri. Bursucu și Andreea au avut parte de un eveniment reușit, la care au luat parte peste 350 de invitați și unde toată lumea s-a distrat de minune. Aceștia au avut un meniu tradițional și nu au respectat toate tradițiile, într-un interviu pe care l-a dat înainte prezentatorul spunând că nu se va fura mireasa, deoarece ea nu are cum să fie absentă de la propria nuntă.

”Nu avem tradiții de respectat și nu se va fură mireasă. Dorim să ne distrăm cât mai mult cu putință și mireasă nu poate să lipsească de la propria ei petrecere. Dar vor  veni băieții care mă vor bărbieri pe mine, vom merge apoi să luăm nașii și toți apoi mergem să luăm mireasă.”, a declarat Bursucu, conform wowbiz.ro.

De asemenea, la scurt timp după cununie, aceștia au dat un interviu în care au vorbit despre ziua cea mare, aducând în discuție și faptul că nimic nu s-a schimbat în viața lor, de când au devenit oficial soț și soție.

„La fel ca înainte, nu s-a schimbat nimic. Momentan nu s-a schimbat nimic. Noi am avut planul ăsta mai demult, dar am prins momentul oportun și a zis acum e ziua ei, anul trecut m-am pus în genunchi și de atunci am apă la genunchi. De ani de zile mă chinui, vă spun sincer, asta este. Avem foarte mulți invitați și multe alte surprize, important e să rămâneți alături de noi. Avem peste 350 de invitați”, a mai zis prezentatorul

Ei au atras toate privirile asupra lor, iar Andreea a strălucit într-una dintre cele mai importante zile din viața sa, fiindu-i recunoscătoare lui Cătălin Botezatu pentru lucrul acesta, deoarece el a fost cel care i-a realizat rochia. Alegerea vestimentară pe care a făcut-o a reprezentat-o în totalitate și a ajutat-o să se simtă foarte bine în pielea sa.

„Da, mă reprezintă, am stat și am răsfoit niște pagini și am zis că el trebuie să fie (n. ed. buchetul de mireasă). Trebuie să-i mulțumesc lui Cătălin Botezatu, el este cel care m-a îmbrăcat la acest eveniment. Povestea pe care o ascunde este că e o rochie pe care o păstrez în telefon de ceva timp, de dinainte chiar să mă gândesc că vreau să fiu mireasă, dacă o să fiu mireasă vreodată. Pur și simplu mi-a plăcut”, a zis soția lui Bursucu.

Așadar, nunta a fost fix așa cum și-au imaginat, au avut parte de mai multe surprize pe parcursul evenimentului, au dansat până în zori și s-au bucurat de fiecare moment.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---