Showbiz

Theo Rose, invidiată de Laura Vass. Dan Bursuc a dat din casă: „Se rățoia la mine”

schedule 13 sept. 2023, 08:25

Dan Bursuc a dat-o de gol pe Laura Vass, în timpul unui interviu, spunând cât de mult a invidiat-o pe Theo Rose, la un moment dat în cariera sa. Iată ce a mai povestit impresarul maneliștilor!

Theo Rose, invidiată de Laura Vass

Dan Bursuc a acceptat invitația de a merge în platoul emisiunii „În Oglindă”, unde a vorbit cu sinceritate despre mai multe aspecte importante din viața și cariera sa. Acesta nu s-a putut abține să nu aducă în discuție și colaborarea pe care a avut-o cu Theo Rose, pe vremea când antrenoarea de la Vocea României era concurentă în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”. La momentul respectiv, impresarul a fost rugat să facă o melodie pentru frumoas artistă, în felul acesta luând naștere piesa „Bravo lor, au stil țiganii”, care a avut un real succes și care a fost ascultată de milioane de români.

S-a bucurat extrem de tare pentru Theo Rose și pentru tot valul de aprecieri care a venit asupra sa, dar Laura Vass nu a fost la fel de bucuroasă pentru colega ei de breaslă precum acesta. Aceasta a purtat o discuție aprinsă cu Dan Bursuc despre colaborarea cu actrița din Clanul, moment în care Dan Bursuc i-a transmis acesteia că el are colaborări cu toată lumea și că nu este ea în măsură să îl tragă la răspundere în acest sens. Ba chiar i-a zis că ușa este deschisă, să plece în orice moment, dacă este nemulțumit de ceea ce face.

„Ea a fost nemulțumită în acea perioadă de trei-patru luni, în perioada pandemiei, în care noi nu puteam cânta nicăieri. Cu câteva luni în urmă, eu am avut o colaborare cu Boier Bibescu, la care m-a rugat să fac o melodie pentru Theo Rose, „Bravo lor, au stil țiganii”, îi trebuia la „Bravo, ai stil”. În măsura în care eu am făcut toată treaba asta, Laura era prezentă cu mine. Am făcut melodia, a avut un succes de a explodat țara. Eu mă bucur că Theo și Boier Bibescu sunt mulțumiți de ceea ce am putut eu face pentru acești oameni.
În toată această perioadă, Theo ia o amploare extraordinar de mare. Laura Vass se rățoia la mine. Boier Bibescu a venit la mine și mi-a zis că vor să îmi aparțină, să facem colaborare, cu orchestră. În cerințele astea era Laura Vass solista trupei Kana Jambe. Că ce caută Theo Rose? Am avut discuții timp de o oră, eu mă amuzam. Am întrebat-o dacă a venit să mă certe. I-am spus că am colaborări cu toată lumea, ea vine să îmi impună cu cine colaborez. I-am spus că dacă nu îi mai convine de mine, să se ducă pe drumul ei. Numele nu avea cum să îi rămână, eu sunt nașul ei, am botezat-o pe viață. I-am spus să ia viața în piept, ca Laura Brumă. A venit să mă certe pe niște lucruri nedrepte.”, a declarat Dan Bursuc, pentru „În Oglindă”.

În ciuda discuțiilor și nemulțumirilor din trecut, la momentul actual relația dintre Dan Bursuc și Laura Vass este una foarte bună. Vedeta merge la toate evenimentele folosind acest nume de scenă, iar impresarul îi este alături la orice pas, pentru că îl leagă foarte multe lucruri.

„Între mine și ea la această oră este o relație foarte strânsă, foarte bună. Sunt lângă ea tot timpul, mă leagă foarte multe sentimente. Ea la toate evenimentele merge sub numele de Laura Vass. Și-a creat un canal de youtube, că trebuia să existe și se ocupă singură de el. La orice concert, nuntă, eveniment tot Laura Vass este, sufletul lui Dan Bursuc. Laura Vass pentru mine înseamnă ceva.”, a mai povestit impresarul.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---