Showbiz

Theo Rose a născut. Partenera de viață a lui Anghel Damian a făcut operație de cezariană

schedule 14 iun. 2023, 10:13

Theo Rose a născut. Partenera de viață a lui Anghel Damian a făcut operație de cezariană
Sursa foto: YouTube PRO TV

Theo Rose a născut, astăzi, 14 iunie. Artista a făcut o operație de cezariană, în jurul orei opt, iar până la momentul actual, nu a dat nicio declarație în acest sens și nici nu a postat vreo imagine.

Theo Rose a născut pentru prima dată

Zi importantă pentru Theo Rose și pentru Anghel Damian. Cei doi îndrăgostiți au devenit părinți pentru prima dată, în jurul orei opt, când artista a făcut o operație de cezariană, în ciuda faptului că își dorea să îl aducă pe lume pe fiul lor pe cale naturală. Cel mic s-a lăsat așteptat și, cel mai probabi, acesta a fost și motivul pentru care cântăreața nu a putut naște natural. Momentan, nu a dat nicio declarație în acest sens, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură ca acest lucru să se întâmple, după ce își va reveni cât de cât.

Anghel Damian și Theo Rose s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanul, iar lucrurile între ei s-au mișcat destul de repede, astfel că după doar cinci de relație, vedeta a rămas însărcinată. A fost judecată în fel și chip de către oamenii din jurul ei care au fost de părere că s-a grăbit în ceea ce privește întemeierea unei familii, având în vedere că nu era o relație de lungă durată.



Nimic din toate acestea nu a contat pentru ea, deoarece simpla idee că va deveni mamă pentru prima dată a bucurat-o enorm. Fericirea a fost și mai mare, în clipa în care a aflat că va avea un băiat și a decis că acesta se va numi Sasha Ioan. Rămâne de văzut, dacă nașterea a decurs așa cum trebuie, dacă fiul lor a venit pe lume sănătos și dacă artista este în regulă, dar cert este că nu există fericire mai mare pentru ea în acest moment. Un lucru este clar și anume că partenerul ei de viață i-a fost alături în sala de operație.

Fanii cântăreței așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum se va descurca Theo Rose în cel mai important rol din viața sa ți anume cel de părinte.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---