Showbiz

Theo Rose și-a botezat copilul în secret. Ce a declarat tatăl artistei: „A avut loc sâmbătă”

schedule 25 iul. 2023, 09:50

Theo Rose și-a botezat copilul în secret. Ce a declarat tatăl artistei: „A avut loc sâmbătă”
Sursa foto: Instagram Theo Rose

Theo Rose și-a botezat copilul în secret, sâmbătă. Fanii și-au dat seama de lucrul acesta, din momentul în care ea postat o imagine pe Instagram, dar până acum nimeni nu a dat declarații despre marele eveniment în afată de tatăl artistei.

Tatăl lui Theo Rose, primele declarații despre botezul nepotului său

Theo Rose a devenit mamă în urmă cu doar câteva săptămâni și nu doar că și-a ținut fanii la curent în cele nouă luni de sarcină cu evoluția, dar le-a vorbit acestora despre viața de părinte și după aceea. Cu toate acestea, a preferat să păstreze anumite lucruri doar pentru ea precum faptul că și-a botezat copilul. Foarte atenți la detalii, fanii ei și-au dat seama repede de faptul că marele eveniment a avut loc și și-au dorit mai multe detalii din partea sa și, de ce nu, câteva imagini.

Artista a preferat să se bucure în liniște de botezul lui Sasha, un eveniment foarte important atât pentru ea, cât și pentru întreaga sa familie, iar cel care a vorbit primul despre ziua de sâmbătă a fost nimeni altul decât tatăl artistei. Acesta a precizat că este un prilej de mare bucurie, mai ales că este și primul nepoțel din familie. Din câte a dat de înțeles Ioan Diaconu evenimentul a fost unul reușit, iar el personal nu a avut emoții foarte mari, pentru că știa că oamenii care i-au creștinat nepotul au experiență și că nu ar fi avut ce să se întâmple.

De asemenea, a precizat că adevăratele emoții au fost în momentul venirii pe lume a lui Sasha, pentru că toată lumea l-a așteptat cu brațele deschise, dar și pentru că artista a aflat pe ultima sută de metri faptul că trebuie să nască prin cezariană. Din fericire, totul a decurs bine, iar singura dorință pe care o are tatăl lui Theo Rose acum este să fie sănătoși toți, pentru a-și putea crește nepotul și pentru a se putea bucura de el.

Decizia de a-l boteza pe cel mic atât de repede a fost luată de către cele două bunici, după ce s-au consultat cu preotul, iar nașa a fost sora lui Theo Rose.

„A avut loc botezul sâmbătă. Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat. Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat, emoții au fost când s-a născut. Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare. „(...)așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn. Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare. Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia.”, a declarat Ioan Diaconu, pentru

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---