Showbiz

Theo Rose, primele declarații despre nunta cu Anghel Damian. Când va avea loc evenimentul: „Se va întâmpla discret, la fel ca botezul”

schedule 06 oct. 2023, 09:05

Theo Rose, primele declarații despre nunta cu Anghel Damian. Când va avea loc evenimentul: „Se va întâmpla discret, la fel ca botezul”
Sursa foto: YouTube ProNews

Theo Rose și Anghel Damian au planuri de nuntă, iar artista a dat primele declarații despre fericitul eveniment. Când și-au propus să își unească destinele!

Theo Rose, primele declarații despre nuntă

Theo Rose și Anghel Damian s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanul, la scurt timp după ce artista și fostul ei iubit au decis să se despartă, deși aveau cinci ani de relație. În cazul lor, lucrurile s-au mișcat destul de repede, pentru că după cinci luni, ea a rămas însărcinată. Între timp, Sasha a venit pe lume, iar cei doi l-au botezat și au făcut cununia religioasă, motiv pentru care au început să apară întrebări legate de nunta lor.

Deși a fost foarte discretă mereu, când a venit vorba de viața sa privată, artista a decis să dea câteva detalii despre ziua în care își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. Ei bine, marele eveniment nu va avea loc anul acesta, pentru că ambii sunt foarte ocupați cu proiectele și evenimentele la care i-au parte, iar timpul nu le permite să se ocupe de organizare așa cum și-ar dori.

Cântăreața și tatăl copilului său se vor căsători în vara anului viitor, după spusele sale, iar totul se va întâmpla discret la fel ca și în cazul botezului lui Sasha, din simplul motiv că își doresc să se bucure de fiecare moment așa cum trebuie.

„Am discutat și despre nuntă. Se va întâmpla discret, la fel ca botezul lui Sasha. Poate vara viitoare vom da, totuși, și o petrecere în cinstea noastră. Până atunci, avem alte planuri”, a declarat Theo Rose, pentru viva.ro.



Având în vedere că viața artistei s-a schimbat extrem de mult în ultimul an, fanii săi au început să se întrebe dacă nu cumva îi este mult prea greu. Să se împartă între viața de familie și carieră nu este simplu, pentru că nu mai are la fel de mult timp pentru ea precum avea în trecut, dar știe că toate sacrificiile pe care le face sunt pentru fiul ei și prinde putere. Ieșirile în oraș cu prietenele aproape că nu mai există, iar cinele alături de Anghel Damian au început să fie și ele din ce în ce mai rare, după spusele lui Theo Rose.

„Nu e simplu să te împarți între familie și carieră. Nu am timp să ies în oraș cu prietenele, însă ele au învățat să treacă pe la noi, pe acasă, oricând vor să ne vadă, seara, după ce ne terminăm treburile. Cinele cu Anghel au loc mai rar, dar ele există și le prețuim mult mai mult acum. (…) Dorm noaptea cât apuc și respir cu adevărat, în sfârșit”, a mai zis cântăreața.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---