Showbiz

Theo Rose, declarații la două luni după ce a devenit mamă. Cum este viața de părinte: „Nu am fost stresată după naștere”

schedule 23 aug. 2023, 09:58

Theo Rose, declarații la două luni după ce a devenit mamă. Cum este viața de părinte: „Nu am fost stresată după naștere”
Sursa foto: Instagram Theo Rose

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu doar luni, iar de curând a vorbit despre cum este viața de părinte pentru ea. Iată ce a declarat artista!

Cum este viața de mamă pentru Theo Rose

Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul. Cântăreața a rămas însărcinat la foarte scurt timp după ce l-a cunoscut, dar nu a regretat nicio secundă lucrul acesta, mai ales că este convinsă de faptul că el este bărbatul alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții. Multă lume a judecat-o aspru pentru faptul că s-a grăbit să își facă o familie, dar ca de fiecare dată, vorbele rele nu au afectat-o deloc.

Artista și-a ținut fanii la curent pe tot parcursul sarcinii cu evoluția acesteia, dar și după ce primul ei copil a venit pe lume, a continuat să posteze. De curând, ea a dat câteva declarații despre cum este viața sa de când a devenit mamă, vorbind în același timp și despre cea mai mare frică pe care a avut-o, după ce a ajuns cu Sasha acasă. Theo Rose a recunoscut că nu a fost deloc o mamă stresată după naștere, dar că i-a fost frică de momentele în care era nevoită să îi facă baie copilului. Mama sa i-a venit în ajutor și de data aceasta, i-a dat cele mai bune sfaturi și a ajutat-o să își depășească toate fricile.

În momentul de față, este foarte relaxată în ceea ce îl privește pe cel mic și se descurcă de minune în rolul de mamă, mai ales că are un copil cuminte, care nu plânge fără motiv.

„Asta a fost abordarea. Eu nu am fost stresată după naștere. Deloc. Cred că au fost primele două nopți, cu băița, cu toate cele, pentru că plângea copilul. Nici el nu știa care sunt senzațiile, ce trebuie să simtă la băiță. Și mă stresam. Nu știam dacă îl doare, dacă îi fac eu ceva rău. Până când m-a luat mama așa cu binișorul, mi-a explicat cum trebuie să fac, să-l țin de mână, să vorbesc cu el, îl obișnuiesc mai întâi cu apa. Faptul că mama m-a relaxat cumva în privința tuturor lucrurilor pe care trebuie să le fac pentru Sasha, după au rămas așa. (...) 
Sunt foarte relaxată acum. Ne descurcăm cu absolut toate cele. El este foarte cuminte și cred că de asta sunt așa de relaxată. Nu am probleme cu copilul. E foarte liniștit, nu plânge fără motiv niciodată. Funcționează după ceas”, a declarat Theo Rose, pentru ego.ro



Recent, Theo Rose a reușit să stârnească hohote de râs pe Instagram, după ce a purtat o discuție serioasă cu fiul ei despre fete, explicându-i că este mult prea mic pentru a-i face astfel de probleme.

„E prea devreme, mamă, să-mi faci tu mie probleme cu fete, să mă trezesc cu părinții la poartă! Te rog eu frumos, nu te certa cu mine și ascultă-mă când îți spun. N-avem voie de acum cu fete, mamă, că-mi faci probleme. Sunt mici fetele! Lasă-le să plece de lângă căruțul tău, nu le mai ține legate de căruț! Cu fata aia blondă cu parul ondulat, cu aia să nu te mai prind! Ai înțeles? Că aia prea îi place de tine așa.  Băi, ascultă-mă, măi, că nu e așa cu dragostea asta, Sasha! Când are drăgan așa de tine, e periculos! Băi băiatule! Eu nu-ți zic de două ori! Ai înțeles? Cu aia blondă cu părul ondulat să nu te mai prind! Doamne ferește! Mamă, ai 3 luni, mamă! Te-ai zăpăcit? Băi băiatule, revino-ți un pic, că mă și enervez acum!”, ii-a spus artista celui mic, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---