Showbiz

Anghel Damian, declarații neașteptate despre relația cu Lia Bugnar. Ce a afirmat despre fosta iubită: „Matur eram mai degrabă eu decât ea”

schedule 22 feb. 2023, 06:35

Anghel Damian, declarații neașteptate despre relația cu Lia Bugnar. Ce a afirmat despre fosta iubită: „Matur eram mai degrabă eu decât ea”
Sursa foto: YouTube HappyFishTV
Anghel Damiana făcut câteva declarații foarte interesante și total neașteptate despre relația cu Lia Bugnar, fosta lui parteneră de viață. Ce a afirmat despre fosta iubită i-a lăsat mască pe toți cei care îl cunosc încă de pe vremea când forma un cuplu cu regizooarea, dar și pe cei care o susțin și iubesc pe actuala lui iubită.

Anghel Damian, declarații despre relația cu Lia Bugnar

Recent, partenerul de viață al lui Theo Rose, Anghel Damian, a acceptat invitația de a merge în podcast-ul moderat de către Gojira. La „Aproximativ discuții”, cei doi au vorbit în mare parte despre filme, despre cariera lui, despre părinții acestuia, dar a venit vorba, la un moment dat, despre fosta lui partenera de viață despre care a zis că a fost una destul de lungă și de interes pentru alții. Deși diferența de vârstă a fost mereu un subiect de discuție pentru ceilați, regizorul serialului „Clanul” a ținut să precizeze că omul matur în relația lor era mai degrabă el decât ea.

Crede că a ajuns mai repede la maturitate și din cauza trecutului său, dar mai ales din cauza faptului că părinții lui au divorțat, când el avea doar 9 ani, iar asta l-a responsabilizat foarte tare. Nu îi învinovățește deloc pentru lucrul acesta, ba chiar a luat experiența ca atare și a încercat să învețe ceva din fiecare momente din viața sa.

„Paradoxul e că în relația cu Lia… Nu vorbim de subiecte tabu. Nu se ascunde nimeni. A fost o relație vizibilă, pentru că presa a considerat că e demnă de un interes. Noi am avut o relație foarte lungă, dar în același timp, omul matur eram mai degrabă eu decât ea.
Dacă îmi fac un soi de introspecție și mă gândesc de ce am ajuns să fiu un old soul, deși sunt și eu dependent de cafea, dar nu sunt sapiosexual… Părinții mei sunt, din punctul meu de vedere, profund imaturi. Ei, divorțând foarte devreme, având 9 ani, am simțit că m-am responsabilizat foarte tare. M-am maturizat precoce”, a declarat Anghel Damian, în podcast-ul moderat de Gojira.

De asemenea, acesta a vorbit și despre primii bani pe care i-a câștigat pe vremea când avea doar 9 ani, din desenele animate. Acesta dubla vocile mai multor personaje, iar pe atunci aceast lucru era plătit destul de bine comparativ cu sumele pe care le primesc în zilele noastre cei care dublează voci în desene animate.

 „Eu am câștigat primii mei bani făcând dublaje de desene animate, într-o epocă în care dublajele erau plătite serios. Aveam contract cu Disney. Am dublat și pentru TVR, Lion King, 101 dalmațieni… Era un dolar și jumătate replica. Erau mii de dolari, prin părinții mei primeam bani”, a mai zis partenerul de viață al lui Theo Rose.

În cadrul aceluiași podcast, Anghel Damian a mai vorbit și despre serialul Clanul care încă se filmează și pentru care scrie deja următorul sezon. El își apară cât poate de mult conținutul și speră că va reuși să ducă la bun sfârșit toate ideile pe care le are pentru următoarele două sezone, inclusiv să aducă niște elicoptere în serial.

„În toată dezvoltarea, pe care am făcut-o cu Lia, plecând de la adaptarea unui serial turcesc, am mers pe un narativ al nostru românesc. Pe toți i-am încadrat într-o oarecare tipologie. Ne-am gândit să îl nuanțez ca să spargă arhetipurile. Sunt personaje recognoscibile din anumite puncte de vedere. Poate să îți repugne. Ura funcționează mult mai bine decât iubirea. Dacă urăști un personaj, te atrage mai tare către produs.

Colegii mei au înțeles că parcursul meu de actor e în sensul ăsta. Am avut o experiență de platou, pe set, foarte mari. Ca actor, vezi ce se întâmplă. Înțelegi fiecare părticică a întâmplării. În România, nu că ar fi o modă, dar cei mai importanți scenariști pentru televiziune și cei mai buni sunt actori. Noi avem Mimi Brănescu, Lia Bugnar, care e actriță, avem Văncică, scrie foarte bine, Postelnicu”, a adăugat regizorul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---