Showbiz

George Mihăiță, detalii din spatele camerelor de filmat. Ce a declarat despre Clanul: „Am repetat de atâtea ori, încât...”

schedule 20 feb. 2023, 07:56

George Mihăiță, detalii din spatele camerelor de filmat. Ce a declarat despre Clanul: „Am repetat de atâtea ori, încât...”
Sursa foto: YouTube Codin Maticiuc

George Mihăiță a dat o serie de declarații despre serialul „Clanul”, al cărui protagonist este. El a dat câteva detalii interesante din spatele camerelor de filmat, a spus și ce anume face el înainte de scenele importante și complexe din serial, dar și ce anume a făcut după filmarea unei astfel de scene.

George Mihăiță, detalii din spatele camerelor de filmat

George Mihăiță este cel care interpretează rolul lui Bebe Măcelaru, în serialul „Clanul”. Acesta a fost considerat ca fiind cel mai potrivit actor pentru acest rol de către partenerul de viață al lui Theo Rose, Anghel Damian. Acesta a luat legătura cu marele actor, i-a făcut propunerea, iar el a acceptat să facă parte din acest proiect pentru care își dă toată silința și pe care îl are la suflet. Recent, a oferit un interviu în care a dat detalii din spatele camerelor de filmat al unuia dintre cele mai iubite seriale de la noi.

Îndrăgitul actor a vorbit, în primul și în primul rând despre una dintre scenele pe care nu le va uita prea curând. Acesta era nevoit să țipe la cei din clanul său, iar având în vedere că a repetat de foarte multe ori, a fost pe punctul de a leșin.

”Am avut o scenă foarte grea în care ţipam la ai mei. Ţipam la membrii clanului. Şi am repetat de atâtea ori, încât eram aproape de leşin”, a povestit George Mihăiță, pentru click.ro.

Nu este mereu ușor, deși este lucrul pe care iubește să îl facă și la care se pricepe cel mai mult. Are și momente în care crede că nu este capabil să învețe anumite scene, deși este de părere că scenariul pe care îl are în față este unul extraordinar. George Mihăiță a mai povestit că îi este mai greu până deprinde topica respectivă și, de multe ori, stă câte zece ore pe zi pentru a învăța scenele respective, în avans, pentru că este genul de om căruia nu îi place să lase lucrurile pe ultima sută de metri niciodată. Nu poate să facă lucrurile în felul acesta, pentru că o scenă ca să ajungă așa cum este văzută de cei din fața micilor ecrane, este repetată cu mult timp înainte.

”E foarte greu. Dacă ar fi replicile cum vorbim acum, ar fi uşor. Mă uit, câteodată, şi îmi zic: „Aoleu, pot eu oare să învăţ scena asta, de atâtea pagini?”… Chiar dacă scenariul este scris extraordinar. E mai greu până deprinzi topica respectivă. Şi, de aceea, de multe ori stau câte zece ore pe zi pentru a învăţa scenele, în avans. Nu învăţ cu o zi înainte, niciodată. Nici n-aş putea. (…). Fiecare scenă, ca să ajungă aşa cum o vedeţi în film, e repetată cu două săptămâni înainte, ca să apară naturaleţea şi firescul personajului”, a mai zis actorul.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---