Politic

Marcel Ciolacu susține că George Tuță va câștiga alegerile pentru Primăria Sectorului 1

schedule 24 mai 2024, 07:51

Marcel Ciolacu susține că George Tuță va câștiga alegerile pentru Primăria Sectorului 1
Foto: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO
Premierul Ciolacu susține că George Tuță va câștiga alegerile la Primăria Sectorului 1, în timp ce Tudorache ar trebui să se ocupe de problemele legale.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat în cadrul emisiunii Punctul Culminant de la România TV că George Tuță, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL, va câștiga alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Comparându-l pe Tuță cu un detergent eficient care "scoate petele și albește", Ciolacu a exprimat încrederea că alegătorii vor opta pentru candidatul alianței în detrimentul altor opțiuni, precum fostul primar Dan Tudorache sau actualul primar Clotilde Armand.

În ceea ce privește situația lui Dan Tudorache, care a fost primar PSD al Sectorului 1 și care a anunțat că dorește să candideze pentru un nou mandat, Ciolacu a menționat că acesta nu mai este membru al PSD. Premierul a relatat că i-a sugerat lui Tudorache să se concentreze pe rezolvarea problemelor legale, având în vedere că a fost trimis în judecată, înainte de a lua în considerare o nouă candidatură.

Ciolacu a subliniat că i-a transmis lui Tudorache că, dacă decide să candideze, va trebui să părăsească PSD. În ciuda acestui avertisment, Tudorache a continuat să se gândească la posibilitatea candidaturii, exprimându-și incertitudinea într-o conversație cu premierul și menționând că "lumea îmi cere".

Premierul a încheiat discuția despre Tudorache cu o remarcă generală despre viață, sugerând că "uneori, în viață, mai picăm în depresie", fără a elabora contextul acestei afirmații.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
0.00010
USD
USD: 4.6576 RON
-0.05160
GBP
GBP: 5.9174 RON
-0.02830
HUF
HUF: 1.25 RON
0.00710
BGN
BGN: 2.5447 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2114 RON
-0.06730
Convertor valutar

Rezultat: ---