Showbiz

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după trei ani de relație: „Vă mulțumim că ne-ați fost alături”

schedule 18 iul. 2023, 09:17

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după trei ani de relație: „Vă mulțumim că ne-ați fost alături”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după trei ani de relație, iar ceea ce la început părea a fi doar un zvon sau o o presupunere pe care au făcut-o fani, după ce au văzut că nu mai petreceau atât de mult timp împreună, a fost confirmat chiar de ea. Iată ce a transmis!

Viviana Sposub a confirmat despărțirea de George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea au format unul dintre cele mai frumoase cupluri, din ultimii ani, de la noi din țară. Cei doi reușeau să atragă toate privirile asupra lor, pe oriunde își făceau apariția și nimeni nu ar fi zis că vor ajunge să se despartă prea curând, având în vedere că lucrurile mergeau destul de bine între ei.

Cei doi s-au cunoscut, la scurt timp după ce actorul și Andreea Bălan au divorțat, în cadrul emisiunii Ferma Vedetelor, iar ea nu îi dădea niciun fel de importanță la început și nici nu avea o părere bună despre el. Odată cu trecerea timpului, și-a dat seama că nu era deloc un om rău și s-a îndrăgostit de el, urmând ca în perioada pandemiei, aceștia să locuiască în aceeași casă și să petreacă mai mult timp împreună pentru a se cunoaște. Și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și au urmat trei ani frumoși în care au trecut împreună prin multe momente atât bune, cât și rele.



De asemenea, au fost plecați pentru câteva luni în Statele Unite ale Americii și nu au dat niciun semn cum că lucrurile nu ar mai funcționa între ei, ci au decis să o ia pe drumuri diferite, imediat după revenirea în țară. Ceea ce la început era doar un zvon, a fost confirmat de către Viviana Sposub, direct pe contul ei oficial de Instagram, pentru a se asigura că mesajul ei ajunge la cât mai multă lume.

Ea a mai transmis și că ambii sunt recunoscători pentru faptul că s-au cunoscut, pentru toate cele câte li s-au întâmplat în cei trei ani de relație și le-a mulțumit oamenilor care le-au fost mereu alături. Viața a luat-o prin surprindere chiar și pe ea, dar nu regretă nimic, pentru că toate lucrurile pe care le-a trăit au adus-o unde este astăzi.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a transmis Viviana Sposub, pe Instagram.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---