Showbiz

Andreea Bălan, declarații neașteptate despre iubita lui George Burcea. Viviana Sposub este pe placul artistei

schedule 04 mai 2023, 10:40

Andreea Bălan, declarații neașteptate despre iubita lui George Burcea. Viviana Sposub este pe placul artistei
Sursa foto: YouTube JORGE OFFICIAL

Andreea Bălan uimește din nou. Fosta concurentă de la America Express a făcut o serie de declarații neașteptate despre Viviana Sposub, actuala parteneră de viață a tatălui fiicelor sale. Vedeta a dat de înțeles că tânăra este pe placul ei și că una dintre cele mai mari mulțumiri este că se poartă frumos cu micuțele ei.

Ce a declarat Andreea Bălan despre Viviana Sposub

Andreea Bălan a făcut câteva declarații total neașteptate, în cadrul podcast-ului moderat de Jorge despre viața sa personalp, despre competiția America Express, dar și despre fostul ei soț și partenera lui de viață, Viviana Sposub pe care la început nu o avea deloc la suflet și pe care, de asemenea, o acuza pe atunci de faptul că se folosește de imaginea fiicelor ei, Ella și Clara pe internet.

Ei bine, odată cu trecerea timpului, fosta concurentă a emisiunii America Express și-a dat seama că lucrurile între ei sunt mult mai seriose decât păreau la început și se bucură că actorul este într-o relație stabilă, pentru că nu și-ar fi dorit să se prezinte în fața fiicelor lor de fiecare dată cu altcineva. Mai mult de atât, blondina a recunoscut că își dorește ca el să fie fericit cu aceeași persoană tot timpul, iar ceea ce apreciază cel mai mult la Viviana Sposub este faptul că se poartă foarte frumos cu fiicele ei.

„Îmi doresc chiar să fie fericit! E într-o relație stabilă. Nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe într-o lună cu una, altă lună cu alta, nu! La început mi s-a părut prea repede să introducă… Dar acum, pentru că există stabilitate, e minunat! Aceeași persoană tot timpul. E minunat! Și se poartă frumos cu ele!”, a declarat Andreea Bălan, în podcast-ul lui Jorge.

Cu toate acestea, înainte de mutarea lor în Statele Unite ale Americii, lucrurile nu erau doar lapte și miere, iar George Burcea chiar a răspuns acuzațiilor fostei soții, după ce vedeta a zis că nu îi convine faptul că Viviana Sposub se pozează cu fiicele lor.

„Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele? Iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei. Dar ce pot să fac eu?”, a declarat George Burcea, pentru cei de la click.ro.

Pe atunci, nici Andreea Bălan nu s-a dat chiar atât de ușor bătută și a făcut câteva declarații în acest sens, neavând nicio legătură cu tot ceea ce a mărturisit recent.

„Nu am înjurat pe nimeni. Minte cu nerușinare. De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub). Și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație”, zicea Andreea Bălan, la momentul respectiv.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---