Showbiz

Andreea Bălan a dat cărțile pe față abia acum. De ce a trișat în America Express: „Care reguli?”

schedule 03 mai 2023, 13:37

Andreea Bălan a trișat de mai multe ori, în cadrul competiției America Express, iar acum nu neagă deloc lucrul acesta. Artista a oferit câteva explicații despre cele petrecute acolo și a recunoscut că și-a făcut propriile sale reguli, dar nu și-a ținut fanii în suspans și a zis clar de ce a ajuns să facă asta.

Andreea Bălan, despre trișatul din America Express

Andreea Bălan a făcut o echipă foarte bună cu prietena și colega sa, Andreea Antonescu, în America Express. Ambele au luptat cu toate armele, au sperat că vor ajunge să fie declarate câștigătoare și chiar au fost momente în care nu au ținut cont de regulile concursului, dar nu regretă nici măcar o secundă alegerile pe care le-au făcut, cu riscul de a-i enerva la culme pe ceilalți participanți care au procedat corect.

De curând, fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 a fost întrebată de ce a încălcat regulile emisiunii de la Antena 1, iar explicațiile sale nu au întârziat nici ele să apară. Vedeta a zis că nu aveau niste reguli clare și că acestea se schimbau de la o zi la alta, așa că a decis să își facă propriile sale reguli, chiar dacă nu erau tocmai corecte. Andreea Bălan nu se ascunde după deget și recunoaște că a greșit, dar i se pare și că este judecată mult prea aspru de către cei de acasă, care nu știu ce au trăit ele în concurs și cât de greu le-a fost.

"Care reguli? E un joc de televiziune. Regulile se schimbau la două ore...dimineața erau niște reguli, seara erau alte reguli. Eu atunci am zis: a , da?! Păi îmi fac eu propriile reguli. Stați așa, că mă joc eu cum vreau atunci! Oamenii de acasă, unii sunt rigizi și atunci zic nu, că trebuie să faci așa.. nu, fac așa cum vreau eu!", a declarat Andreea Bălan, în podcast-ul lui Jorge.


În același podcast, ea a recunoscut și că șterge mesajele care nu îi convin de pe rețelele sociale. Întrebată de ce procedează în felul acesta, ea a zis că sunt paginile ei și are dreptul să decidă ce șterge și ce nu, iar pentru ea când vine vorba de acest lucru, nu există liberă exprimare. Nu își dorește să se încarce deloc cu energie negativă, așa că preferă s taie răul de la rădăcină și să șteargă comentariile.

„De ce le șterg? Cum adică? Sunt paginile mele. Nu există chestia că e liberă exprimare. Pe pagina mea să mă jignești? Du-te în altă parte. Pe pagina e numai lapte și miere. Și mesajele acestea conțin energie negativă. Nu mi se pare firesc ca pe pagina mea să văd toate mizeriile. Oamenii își exprimă frustrările. Când văd o femei puternică, jmechera atunci încep. Sunt sigură pe mine.”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---