Showbiz

Andreea Bălan, adevăratul motiv pentru care a mers în India. L-a întâlnit personal pe Sadhguru

schedule 17 apr. 2023, 08:42

Andreea Bălan, adevăratul motiv pentru care a mers în India. L-a întâlnit personal pe Sadhguru
Sursa foto: YouTube Andreea Balan

Andreea Bălan a vorbit, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat în această perioadă, despre motivul pentru care a decis să plece în India, unde l-a și întâlnit personal pe Sadhguru. Iată care a fost cea mai importantă întrebare pe care i-a adresat-o!

Andreea Bălan, despre plecarea în India

Fosta concurentă de la America Express și-a dorit extrem de tare să plece în India, pentru a-l întâlni personal pe Sadhguru, pe care îl asculta deja de aproximativ un an. I s-au întâmplat mai multe lucruri în viață, care au pus-o pe gânduri și din cauza cărora a decis că a venit vremea să repare anumite lucruri, așa că a considerat că această cale este cea mai bună pentru ea.

Faptul că l-a întâlnit personal pe Sadhguru a fost cel care a bucurat-o cel mai tare, deoarece a reușit să stea de vorbă cu acesta, să îi adreseze întrebările care nu îi dădeau pace și a ajutat-o să înțeleagă care sunt greșelile pe care le face în viață, din cauza cărora nu merg toate așa cum ar fi trebuit sau cum și-a dorit ea.

”În primul când că eu îl ascultam de vreun an de zile. Mi s-au repetat niște lucruri în viață, de-a lungul anilor și mi-am dat seama că este și vina mea și că trebuie să spun „stop” anumitor situații că le atrag, apoi am început să caut. Așa l-am descoperit pe Sadhguru, am aflat că noi atragem ceea ce suntem și dacă mie mi se întâmplă niște lecții în viață și dacă atrag același lucru înseamnă că eu nu mi-am învățat lecția și am niște traume din copilărie, încă nevindecate.
Atrag din subconștient, poate noi la conștient spunem că nu vreau să atrag asta, vreau cealaltă, dar ține de paradigma pe care o ai în subconștient. Am pus „stop” unor lucruri, am vrut să fiu singură și doar în solitudine, fără să fiu într-o relație, te cunoști mai bine”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Întâlnirea cu Sadhguru a fost una de pe urma căreia a avut extrem de multe de învățat despre ea însăși și care a durat în jur de două ore. Fosta concurentă de a avut întrebările pregătite de acasă și a dorit, în primul și în primul rând să afle chiar de la el cât la sută este vorba de destin și cât la sută de legea atracției, iar el i-a explicat că, indiferent de gene și de corp există un destin.

”Așa am ajuns și în India. Acolo, când l-am întâlnit, am avut o ședință de două ore, am avut ocazia să-l întreb cât % este legea de atracție și cât este destin. Noi considerăm că ne este scris undeva. Mi-a explicat că la nivel de gene și de corp există un destin. Venim cu niște moșteniri, de energie și fizice de la părinții noștri, de la bunici, există o karmă transgenerațională, la nivel de energie și spirit, contează mult energia pe care o ai”, a mai zis ea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---