Showbiz

Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Ce surpriză a primit din partea fiicelor sale: „Eu sunt deja câștigătoare că vă am pe voi”

schedule 21 feb. 2023, 07:43

Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Ce surpriză a primit din partea fiicelor sale: „Eu sunt deja câștigătoare că vă am pe voi”
Sursa foto: YouTube America Express

Andreea Bălan a avut parte de o surpriză cu totul și cu totul neașteptată, în cadrul ediției de seara trecută de la America Express, motiv pentru care a izbucnit în lacrimi. Nu a fost singura care s-a emoționați, colegii ei fiind și ei surprinși de ceea ce s-a întâmplat.Andreea Bălan a început să verse lacrimi amare la America Express

Andreea Bălan și-a sărbătorit ziua de naștere în timpul filmărilor pentru America Express. Artista a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani, în timp ce se afla în Mexic și deși ar fi trebuit să se bucure de moment, gândul îi era tot acasă, la fiicele sale. Blondina nu se aștepta ca ziua respectivă să fie una atât de bună pentru ea, iar în momentul în care a ajuns alături de Andreea Antonescu la Irina Fodor, a avut parte de o surpriză de zile mari venită din partea fiicelor sale.

Prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 i-a dăruit acesteia un lănțișor cu fetițe, pentru a-și aminti de ale sale la fiecare pas pe care îl face în competiție. De asemenea, partenera de viață a lui Răzvan Fodor i-a arătat sărbătoritei zilei o filmare cu micuțele sale și imediat după ce le-a văzut, a izbucnit în lacrimi, iar colegii ei au fost și ei impresionați de gestul respectiv.

Andreea Bălan nu crede că emisiunea America Express este una grea, singurul lucru care o distruge din poate punctele de vedere este dorul de fiicele sale, pe care când le-a văzut le-a simțit tot mai aproape de ea. Concurenta de la America Express a mai zis că ea este deja câștigătoare, pentru că le are pe ele și este recunoscătoare, în același timp, pentru toate momentele pe care le-au trăit împreună.

„Fetițele mele sunt în fiecare secundă în gândul meu. Cel mai mult am stat departe de fetițe 7 zile și acum este enorm pentru mine. (...) Eu sunt deja câștigătoare că vă am pe voi. Nu mai contează cum mă întorc de aici, eu sunt câștigătoare, le am pe ele”, a declarat Andreea Bălan, la America ExpressSONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00030
USD
USD: 4.6356 RON
0.00460
GBP
GBP: 5.901 RON
-0.01540
HUF
HUF: 1.2574 RON
-0.00050
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00020
CHF
CHF: 5.2368 RON
-0.00900
Convertor valutar

Rezultat: ---